SLITER: Britney Spears (26) - her utenfor rettslokalet i Los Angeles tidligere i måneden. Foto: EPA

SLITER: Britney Spears (26) - her utenfor rettslokalet i Los Angeles tidligere i måneden. Foto: EPA

Britneys advokat slutter ikke likevel

(VG Nett) Like før Britneys kollaps hadde advokaten hennes søkt om å bli løsrevet fra oppgaven. Nå blir han værende.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Britney Spears

Advokat Sorrell Trope skal fortsette å representere Britney Spears (26) i den betente omsorgsstriden mellom henne og eksmannen Kevin Federline (29). Nyheten kommer overraskende med tanke på at selskapet Trope and Trope for over tre uker siden søkte om å få trekke seg fra jobben.

- Ja, vi skal fortsette å representere Britney, bekrefter Anne Kiley i advokatfirmaet til bladet People.

Enten har Trope and Trope ombestemt seg eller så har de ikke fått oppsigelsessøknaden godkjent. En talskvinne for retten i Los Angeles, Meredith Pierce, skal ha uttalt at søknaden har blitt trukket tilbake, men det vil ikke Trope and Trope kommentere.

Var uenige

Årsaken til at Sorrell Trope ønsket å trekke seg, var at han hadde røket uklar med den skandaleombruste popstjernen.

«Kommunikasjonen mellom Britney Spears og Trope and Trope har brutt sammen, noe som gjør det umulig for selskapet å representere henne fremover», lød det i en kunngjøring fra det Beverly Hills-baserte selskapet 2. januar - like før før Britneys dramatiske sammenbrudd for tre uker siden.

Fortsatt er Britney fratatt all rett til å besøke sine to sønner, Sean Preston (2) og Jayden James (1) - som bor hos sin far. Gårsdagens planlagte høring måtte også foregå uten popstjernen til stede. Britney møtte opp, men ombestemte seg i sikkerhetssjekken. Hun forlot rettsbygget uten å gå inn til høringen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder