KLAR FOR FANSEN IGJEN: Michael Jackson (50) på pressekonferansen i London Foto: Fredrik Solstad

- Michael Jackson misfornøyd før comebacket

(VG Nett) Michael Jackson skal ha betrodd fans at han ikke ønsker å holde 50 konserter i London.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Det er beskrevet som tidenes comeback - Michael Jacksons lange konsertrekke på Londons O2-arena med startskudd i sommer. Men alt er angivelig ikke bare fryd og gammen før popkongen entrer scenen med første show mandag 13. juli.

Les også: Jackson-startskuddet utsatt fem dager

Ville heller ha turnert

Micahel skal ifølge The Sun ha lettet på sløret overfor fans utenfor dansestudioeot i Los Angeles, hvor han og et kobbel med dansere trener seg opp før konsertene. 50 år gamle Michael skal ha betrodd at han opprinnelig bare ønsket å spille en håndfull konserter i London, og at hans drøm var å opptre ulike steder i verden.

Michael skal så ha forklart at han ikke fikk ønsket oppfylt, og at det var en overraskelse for ham da de opprinnelig 10 konsertene i London plutselig ble utvidet til 50 show på grunn av den enorme etterspørselen.

- Jeg la meg på kvelden etter å ha kunngjort 10 konserter og våknet opp til 40 ekstra konserter, skal Michael ha klaget.

Sliter med matlysten

Avisen skriver at Michael selv er usikker på om han er fysisk sterk nok til å gjennomføre den tøffe planen, særlig fordi hans angivelig dårlige matlyst tærer på kreftene.

Ifølge fansen skal popkongen ha tatt seg god tid utenfor Burbank Studios og takke de fremmøtte for støtten.

- Takk for all kjærlighet om omtanke. Dere skal vite at jeg elsker fansen svært høyt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å gjøre 50 show. Jeg er ikke akkurat noen storspiser, så jeg må legge på meg litt, skal Michael ha uttalt.

- Er sint

Han skal ha uttrykt frustrasjon overfor management og arrangører som han ifølge avisen mener har lagt lista for høyt.

- Jeg er virkelig sint på dem for at de ha booket så mange datoer. Jeg ville bare gjøre 10 show og ellers turnere rundt i ulike byer i verden. det var aldri min plan å holde alle konsertene på ett sted, skal Michael ha betrodd fansen.

VGTV: Michaels 12 dansere er klare

Omstridt utsettelse

Mange billettkjøpere reagerte med fortvilelse da det i forrige måned ble klart at Michael måtte utsette konsertstarten fra 8. til 13. juli.

Det har vært spekulert heftig i om det er Michaels helse som har ført til forsinket start, men det tilbakeviser konsertarrangøren. I stedet skal årsaken være at man trengte lenger tid til å rigge opp og legge til rette for showet enn det man først hadde tenkt.

Les også: - Utsettelser ikke grunnet helse

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder