FORNØYD: Selena Gomez på MTV Video Music Awards i Los Angeles 30. august. Foto: Mark Ralston , Afp

Single Selena Gomez: – Jeg ville aldri vært på Tinder

Sangeren Selena Gomez (23) er singel, men utelukker å bruke dating-appen Tinder. Hun har det bra alene.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det er i et intervju i det kommende nummeret av magasinet Flare at popprinsessen snakker om singellivet.

– Jeg ville aldri vært på Tinder. Jeg tror det ville vært skremmende. Men jeg går på dater. Det er ikke så vanskelig – jeg er en snill ung kvinne. Men jeg fokuserer ikke på det nå. Jeg er veldig gira over bare å være med meg selv akkurat nå, sier hun i intervjuet.

Har du lest: Selena gråt på scenen.

Hun ble først kjent som en av Disney Channels stjerner, fikk platekontrakt i 2008 og var å se i den mer utagerende filmen «Spring Breakers» i 2012. Men Gomez er også kjent for sine ekskjærester: Artist Nick Jonas, «Twilight»-skuespiller Taylor Lauten, og ikke minst Justin Bieber, som hun jevnlig ble koblet til mellom 2011 og 2014.

EKSER: Selena Gomez og Justin Bieber på American Music Awards i Los Angeles i november 2011. Foto: Valerie Macon , Afp

Hun vokste opp i rampelyset, og sier hun har jobbet hardt for å endre imaget sitt fra Disney til voksen artist, noe blant annet filmrollene var en del av.

Les også: Gomez får norsk Stargate-hjelp.

– Jeg kjempet hardt for den overgangen. Da var det frustrerende å se hvordan media fremstilte meg: Det var ærekrenkende. Jeg er ung, jeg har levd i offentlighetens søkelys og jeg har måttet finne ut av hvordan det kan gjøres. Til syvende og sist er jeg 23 og holder på å finne ut av livet mitt. Jeg føler meg selvsikker, jeg føler meg kompetent og jeg føler at jeg har kontroll, sier Gomez.

Hennes album «Star Dance» nådde førsteplassen på VG-lista i 2013, og låten «Come & Get It» var den første inne på låtlista. Selena lanserer et nytt album 9. oktober.

Mer å lese: Brøt seg inn hos Selena.

NORSK TEGNING: «Kjendistegneren» Jhonatan Kalsnes fra Ålesund overrakte i 2013 Selena Gomez to portretter han hadde tegnet. Foto: Krister Sørbø , VG

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder