Stoppet av intercom-krøll

Britney fikk ikke se sønnene

Britney Spears to små sønner ble kjørt til hennes hjem i Malibu for det første besøket etter at hun mistet omsorgen.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Av Ivar Grøtta Grav

FENGSEL: Britney Spears risikerer seks måneder i fengsel. Foto: AFP

Men barnepasserne fikk ikke kontakt med Spears via det ødelagte callingsystemet i huset og reiste tilbake til barnefar Kevin Federline med guttene.

Dermed gikk Spears glipp av det første møtet med barna sine etter at hun mistet foreldreretten, skriver The Mirror.

Siden callingsystemet i Britneys hjem i Malibu ikke virket, fikk hun aldri vite at barna og barnepasserne sto utenfor og ventet på å komme inn.

Britney skal ha sittet klar og ventet på at sønnene, Sean Preston og Jayden James, skulle komme på besøk.

Ble oppringt

Etter lang ventetid ble hun oppringt av en av hjelperne til eks-mannen, Kevin Federline. Han fortalte at de var på vei hjem igjen til barnas far etter at de gjentatte ganger hadde ringt på intercom'en uten å få svar.

Ifølge en av avisens kilder var ikke Britney klar over at callingen var ødelagt, og hun skal ha bedt dem om å komme tilbake.

Men sjåføren snudde ikke, og hun fikk dermed ikke møte sønnene til tross for at hun skal ha stått opp tidlig for å forberede det første besøket etter at barna ble tatt fra henne.

Narkobruk

Siden skilsmissen har Britney Spears og Kevin Federline delt foreldreretten.

Men etter Britneys mange skandaler den siste tiden har Federline krevd en større del av foreldreretten, og Britney ble denne uken fratatt barna etter at hun angivelig skal ha brukt narkotika mens barna var til stede.

Kan miste hundene

Ikke nok med at Britney Spears har mistet foreldreretten til sønnene - nå blir kanskje hundene tatt fra henne også, ifølge The Sun.

Sjefen for PETA, en organiasjon som jobber med dyrs rettigheter, skal ha kontaktet Britneys eksmann, Kevin Federline, og bedt ham søke om retten til Britneys fire hunder.

Blant annet skal Britney ha forsømt en av hundene ved å ikke ta den med til veterniæren, selv om den hadde brukket et bein.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder