Thomas' kveld med Lene

MUSIKK

Man kan si hva man vil om Thomas Giertsen, men han har en aktuell gjest i Lene Marlin i kveld under premièren på hans nye TV-show «I kveld med Thomas Giertsen».

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:18

Så Aqua-Lene Nystrøm kan formentlig bare gå hjem og legge seg. Alene.

- Thomas Giertsen er helt rå. Den eneste mannen i Norge som er kjekk med skjegg, sa Lene Marlin til Aftenposten for et halvt år siden. I kveld får hun skjegget på nært hold . . .

Men når hun skulle på tur til romantiske Verona, da var det ikke Thomas Giertsen som fikk være med, men reporter Espen Eckbo!

- Vi håper at det kommer en reportasje ut av turen. Man kan jo aldri vite med Espen, sier produsent Lasse Hallberg.

Kveldens andre gjest er Espen Thoresen.

Konkurranse

Gjengen bak programmet har holdt kortene tett til brystet når det gjelder programmets form og innhold. Og Hallberg er fortsatt hemmelighetsfull:

- Thomas har som kjent tatt med seg Jon Øigarden. De er kompiser og nesten i slekt ... eller, Jon er snart giftet inn i slekten. Nå hadde de lyst til å være kompiser på TV også, og da var vi sjenerøse nok til å la dem få lov. Jon er jo både snill og ser bra ut.

«I kveld med Thomas Giertsen» er uansett sesongens mest omtalte TVNorge-program. Når programmet i kveld har première er det i knallhard konkurranse med valgsendingene.

- Det er deilig at folk har annet å tenke på enn et underholdningsprogram på TV. Vi kommer jo uansett ikke til å gå i taket med seertall. Vi er jo heller ikke et Tande-P-program. Forhåpentlig klarer vi å komme inn blant de ti mest sette programmene til TVN, sier Lasse Hallberg.

Annerledes

Thomas Giertsen, Jon Øigarden, Espen Eckbo og resten av teamet har hatt flere prøver - også med publikum i salen på Scene West.

- Vi satser på flere seere enn Thomas, Espen og Jons slekt og venner. På prøvene har det i alle fall vært god stemning i salen - selv om konseptet er helt annerledes enn «Mandagsklubben», sier Hallberg.

Torsdag er det Åse Kleveland og Harald Eia som er gjester i programmet.

Her kan du lese mer om