Dion får milliard-honorar

Celine Dion (33) får over en milliard kroner for å synge i Las Vegas. Riktignok er det snakk om 600 konserter, men likevel . . .

ARTIKKELEN ER OVER 17 ÅR GAMMEL

Den kanadiske superdivaen har treårskontrakt med gigantiske Caesars Palace. Celine Dion skal ha konserter fem kvelder i uken i 40 uker hvert år.

Dette skulle gi Celine nok inntekt til i alle fall å kjøpe bleier og babyklær til sin lille sønn.

Gammel drøm

Celine Dion skriver historie med denne kontrakten. Den er historisk både i verdi og lengde.

Det nye showet som skal vare i halvannen time, skal lages av Franco Dragone, mannen som har hatt stor suksess med showet «O» med artister fra det kanadisk-franske Cirque Soleil. Première blir en eller annen gang neste år.

- Jeg har alltid drømt om å lage et stort visuelt show der jeg f.eks. kan ha med meg 60 forskjellige artister på scenen, sier Celine Dion til avisen Los Angeles Times.

Ny plate

Celine Dion har den siste tiden stort sett brukt tiden til sin et år gamle sønn Rene-Charles Angelil.

25. mars kommer Celine med sin første nye plate siden 1997. «A New Day Has Come» er tittelen. På 1990-tallet solgte hun over 125 millioner plater på verdensbasis.

I forbindelse med Celine Dions konserter skal Caesar Palace bruke vel 100 millioner kroner til å bygge et nytt teater med plass til 4000 mennesker.

Det er ikke bare Celine som planlegger show i Las Vegas: Souldronningen Gladys Knight har nettopp skrevet kontrakt med konserter i 50 uker på Flamingo-hotell i ørkenbyen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder