Tommy Lee viser stjålet sex-video

(VG NETT) Selv om Tommy Lee og Pamela Anderson fortsatt lider under tanken på at deres private sex-video er på avveie, så prøver de å avdramatisere situasjonen.

ARTIKKELEN ER OVER 20 ÅR GAMMEL

Tyvene sørget raskt for å kopiere videoen og selge den til interesserte. Og etterspørselen lot ikke vente på seg. I dag er Andersons og Lees meste intime øyeblikk spredt verden over - også på Internett.

Poserer naken

Nå forsøker den tidligere Mötley Crue-rockeren å avdramatisere hendelsen. I sin nye musikkvideo «Get Naked» poserer Lee naken på en seng mens han ser på nettopp den private sex-videoen.

- I innledningen tar jeg opp det faktumet at uvedkommende har tjent store penger på noe som er helt privat mellom Pamela og meg. Musikkvideoen er et forsøk på å vise hva jeg synes om dem som stjal kassetten, sier Lee til svenske Expressen.

Ikke dømt

Selv om det har gått lang tid siden tyveriet fant sted, så har ikke kjendisparet fått økonimisk oppreisning.

- Vi har ikke gitt opp håpet om å få gjerningsmennene dømt, men vi har skjønt at vi må lære å leve med situasjonen. Jeg innser at det ikke er noe som helst jeg kan gjøre for å hindre hele verden i å se at Pamela og jeg har sex, forklarer rockeren.

Gjester i nettoen

«Get Naked»-videoen inneholder gjesteartister som rap-stjernen Lil' Kim, George Clinton og Fred Durst. I likhet med Lee opptrer også de to førstnevnte splitter nakne.

- I bunn og grunn ser vi stort sett like ut, og alle gjør de samme tingene når de er nakne sammen. Det har jeg måttet si til meg selv når tanken på den stjålne videoen har plaget meg som verst, sier Lee.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder