MÅ FORANDRE: Britney Spears går tilbake i studio for å spille inn «If you seek Amy» på nytt. Foto: AP

Britney for grov i ny låt

(VG Nett) Britney Spears må angivelig spille inn låten «If you seek Amy» på nytt.

Merete Arnesen
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

«If you seek Amy» vil bli den tredje singelen som slippes fra albumet «Circus», signert Britney Spears. Men selv om låten er fengende nok, er den likevel ikke godkjent av amerikanske radiokanaler. Grunnen er beskjeden som skal være gjemt i sangteksten.

I refrenget synger nemlig popprinsessen følgende: «... all of the boys and all of the girls are beggin' to, If you seek Amy».

Når denne strofen synges fort, kan man da høre stavingen av en annen setning (F*** me) som blir litt for sterk kost for det konservative USA:

- Et ansvar

Radiostasjonen Q102 uttaler følgende til MTV om hvorfor de er skeptisk til «If you seek Amy»:

- Det er ok å gi ut et album og ha det gøy med det, men vi er statlig eid. Vi har et ansvar ovenfor offentligheten, forteller Patti Marshall i Cincinnati-kanalen til MTV.
- Det handler ikke om oss. Det handler om moren i minivanen med sitt barn på åtte år.

Og for ikke å risikere tapt radiospilling, går Britney & co nå til det skrittet og spille inn «If you seek Amy» på nytt ifølge nettavisen til The Sun. Men den som måtte tro at det blir store forandringer i sangen, tar feil. Det eneste som fjernes er angivelig k-en i ordet «seek», dermed blir den nye låtens navn: «If you see Amy».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder