HAR TIL SALT I GRØTEN: Ed Sheeran har en antatt formue på 1,8 milliarder kroner. Nå er han aktuell med et Justin Bieber-samarbeid. Foto: Markus Schreiber / TT NYHETSBYRÅN

Ed Sheeran doblet formuen

Dro inn over 900 millioner kroner i fjor og klatrer på britisk liste over rike musikere. Men det er langt frem til veteranene for 28-åringen.

 • Stein Østbø

Artikkelen er over ett år gammel

Det er flere britiske medier som melder dette, deriblant BBC. Sunday Times står for den årlige listen, der Sheeran i løpet av 2018 skal ha fordoblet formuen fra 80 til 160 millioner pund.

Det siste tallet utgjør over 1,8 milliarder norske kroner.

Det spekuleres nå i britisk presse om Ed Sheeran er den artisten som har hatt det mest innbringende året noensinne, etter en verdensturné det siste året som avsluttes hjemme i England til sommeren.

les også

Ed Sheeran sier han ble mobbet på skolen: – Gråt hver dag

Formuen blir neppe mindre av at Ed Sheeran i morgen, fredag, er klar for ny låt sammen med ingen ringere enn Justin Bieber, som Sheeran har skrevet for også tidligere. Den heter «IDC» (står for «I don’t care»), og både Sheeran og Bieber har denne uken vært aktive med å reklamere for samarbeidet på sine sosiale mediekanaler.

Og en noe fotoshoppet versjon av paret i skje-posisjon ...:

Det er imidlertid ganske langt frem til musikerkolleger med atskillig flere år på baken enn Ed Sheeran. Listen toppes av musikalkongen Andrew Lloyd Webber (71) som ifølge Sunday Times-listen skal ha en formue på ufattelige 820 millioner pund, eller 9, 36 milliarder norske kroner.

les også

Nytt søksmål mot Ed Sheeran – krever 800 millioner kroner

De to neste på listen er Sir Paul McCartney og hans kone Nancy Shevell med 750 millioner pund (8, 56 milliarder kroner) og U2 som samlet skal ha en formue på 583 millioner pund (6, 65 milliarder kroner).

Mer om

 1. Ed Sheeran
 2. Rikdom
 3. Økonomi
 4. Paul McCartney
 5. U2
 6. Justin Bieber

Flere artikler

 1. Låtanmeldelse: Ed Sheeran og Justin Bieber «I Dont’t Care»: Sheeran, Bieber ... og chill

 2. Rihanna tredje rikeste musiker i Storbritannia: – Overraskende

 3. Underholdningsnytt

 4. Cashmere Cat til topps verden rundt med Shawn Mendes og Camilla Cabello

 5. Forbes: Disse kjendisene har tjent mest det siste året

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder