Cyrus sjokkerer igjen

SCENEANTREKK: Miley Cyrus i komplett scenekostyme under Adult Swim Upfront Party denne uken. Foto:,MediaPunch/REX Shutterstock

Opptrådte med puppe-plaster

Miley Cyrus (22) er kjent for sine sprø sceneantrekk og påfunn,
og under sin nyeste opptreden stilte hun i sommerfuglvinger, tights og klistrelapper på puppene.

Artikkelen er over fire år gammel

Det tidligere tenåringsidolet har lenge gjort opprør mot et uskyldig Disney-image som Hannah Montana. De siste årene har hun blitt mer kjent for «twerking» med Robert Thicke, dop-referanser på Instagram og lettkledde sceneantrekk.

GLITTERKLEDD: Miley Cyrus, uten sommerfuglvingene, under Adult Swim Upfront-festen i New York. Foto:Dimitrios Kambouris,Afp

Onsdag kveld holdt Miley Cyrus konsert i New York under det årlige festarrangementet for kabelselskapet Adult Swim.

Selskapet sender alternativ, uortodoks, ofte absurd underholdning for voksne, og showet Cyrus leverte skal også ha vært for voksne.

Les også: Fra uskyldig til vågal – sjekk Miley Cyrus' enorme stilforandring

Ifølge E! News, Vulture og Variety, fyrte Miley også opp noe som så ut som en tykk hasjsigarett på scenen mens hun fremførte en reggae-versjon av låta «Bangerz» og delte røyken med publikum.

Sceneantrekket bestod foruten to sommerfuglformede brytvorte-skjulere, av en sølvfarget tights, en lillamønstret, Borat-lignende sele, lilla hansker og store sommerfuglvinger.

Liker lite klær

Cyrus har stilt i like lite tidligere. Under Alexander Wangs moteukefest i fjor dukket hun også opp med puppe-plastre – den gangen hvite formet som iskrem, med paljetter. Hun delte antrekket med sine drøye 19 millioner følgere på Instagram. Også onsdag kveld postet hun bilder av sommerfugl-looken.

VERSTE ANTREKK: Ifølge Cyrus selv er dette hennes verste antrekk - fra en premiere i Los Angeles i februar 2011. Foto:Gabriel Bouys,Afp

Det var i 2013 hun i en hudfarget bikini demonstrerte rumperisting med Robert Thicke under MTV Music Awards. Samme år opptrådte hun naken i musikkvideoen til «Wrecking Ball» og tente det som tilsynelatende var en joint idet hun gikk opp på scenen under en prisgalla i Amsterdam.

Da hun opptrådte på Telenor Arena i fjor, stilte hun i en body laget av pengesedler. Men da Miley selv ble bedt om å trekke frem sitt verste mote-øyeblikk, mente hun det var et mønstret hippieantrekk hun hadde på seg på premieren av Justin Biebers «Never Say Never»-premiere i 2011.

Hun uttalte i fjor at hun har pensjonert seg fra den såkalte «twerkingen».

OSLO-ANTREKK: Slik kledde Miley Cyrus seg under konsert på Telenor Arena. Foto:Trond Solberg,VG

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder