FREKK: Dette var blant skjermbildene av Jennifer Lopez som ble i overkant sexy for britiske TV-seere tirsdag. Det er ITV som sender «Britain's Got Talent». Foto: WENN

Jennifer Lopez forsvarer dristig show

TV-seerne raste etter at Jennifer Lopez (43) hadde opptrådt på «Britain's Got Talent». Nå tar stjernen til motmæle.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Jeg synes andre er mye frekkere enn meg. Jeg er jo vanligvis så dempet, sier latindivaen i et intervju med BBC Radio - ifølge The Independent .

Kontroversen rundt artisten har handlet om fremføringen i talentshowet «Britain's Got Talent» mandag.

Klagestorm

Lopez var iført sort body, fuskepels og høye boots. I tillegg serverte hun noen dansebevegelser som fikk begeret til å flyte over for et stort antall TV-seere.

UFORSTÅENDE: Jennifer Lopez, her i et britisk tlakshow torsdag, skjønner ikke kritikken. Foto: PA

Det britiske medieovervåkningsorganet Ofcom, The Office of Communication, druknet i klager fra opprørte seere som mente Lopez' opptrådte usømmelig i et familieprogram.

Twitter haglet også kritikken mot Lopez, som har forholdt seg taus - til nå.

BAKGRUNN: Hisset på seg TV-seerne

Ble bedt om det samme

Hun innrømmer i radiointervjuet at alt oppstyret kom overraskende på. Ikke minst fordi antrekket var helt likt det hun var iført på Billboard Awards i Las Vegas for få uker siden.

PÅ BILLBOARD AWARDS: En like drøy Jennifer Lopez. Foto: AFP

- Ingen klaget den gangen. Jeg tror folk bare liker å snakke. Jeg bar en «body suit». Mange artister bruker det i disse dager. Jeg hadde ikke gått sånn på gaten!, forsikrer hun.

- «Britain's Got Talent» sa de ville ha det samme som jeg brukte på Billboard Awards. Derfor gikk jeg for likt antrekk, bare i sort, forklarer Lopez - som presiserer at hun er en proff artist, som aldri ville risikert å vise mer enn det som var planen.

- Jeg vet hva jeg gjør.

TV-bossene i ITV har ikke kommentert klagestormen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder