YNDLING: Taylor Swift har opparbeidet seg en stor fanskare verden over. Foto:Eric Jamison,Ap

Taylor Swift åpner opp om kjendisvennskap

Artisten (25) setter vennskapet til kjendisvenninne foran dating.

  • Elise Alexandra Gulbrandsen

Artikkelen er over fire år gammel

I den brennhete videoen «Bad Blood» hadde Taylor Swift med seg 17 kjendisvenner. I et intervju med magasinet Vanity Fair letter verdens heteste popstjerne det siste året på sløret om kjendisvennene og sitt forhold til dating.
– Det er noen av oss som har datet de samme mennene. Men vennskapet har høyere prioritet for oss. Det er så mye viktigere enn en mann det ikke funket med, sier Swift til magasinet.

Nære venninner

Videre forteller Swift at vennegjengen, som blant annet består av superstjernene Lena Dunham, Cara Delevingne, Gigi Hadid og Selena Gomez, er svært avhengige av hverandre og prøver å se hverandre så ofte som mulig.

– Jenter må være snille og ikke dømme hverandre bare fordi dere liker de samme mennene. Vi bruker aldri det mot hverandre, sier Swift og legger til at hun ikke ønsker å omgås noen som ikke ønsker henne alt godt i livet.

KJÆRESTER: Taylor Swift og Calvin Harris. Foto:Chris Pizzello,Ap

25-åringen er sammen med stjerne-DJ-en Calvin Harris. Swift, som er blitt koblet til flere kjendismenn i løpet av sin karriere, forteller at erfaringene har gjort henne klok av skade, og at hun har endret sitt syn på dating de siste årene.

– Jeg søkte ikke etter noe, og var kun åpen for tanken om et forhold om jeg fant noen som ikke prøvde å endre meg. Det var den eneste personen jeg kunne forelsket meg i, fordi jeg var så forelsket i mitt eget liv, sier hun til Vanity Fair og legger til:
– Jeg har stolt på mennesker i vennskap og forhold og følt meg sveket.
Swift: Er ikke guttegal

LAR SEG IKKE PILLE PÅ NESEN: Taylor Swift viser hvor skapet skal stå. Foto:Christopher Polk,Afp

Redd for å fremstå sutrete

FORSIDEPIKE: Taylor Swift pryder september-utgaven av Vanity Fair. Bildene er tatt av kjendisfotografen Mario Testino- Foto: Faksimile:Vanity Fair,

For kort tid siden ga Swift strømmetjenesten Apple Music smekk over fingrene. I et brev, som hadde tittelen «Til Apple, kjærlig hilsen Taylor», forklarte hun hvorfor hun nekter å la sitt siste, multimillionselgende album «1989» være en del av nystartede Apple Music. Det fikk giganten til å snu.

Nå forteller hun at brevet ble skrevet midt på natten, og at hun kun viste det til moren sin før hun publiserte det.
– Noen ganger våkner jeg midt på natten og skriver en sang uten at jeg klarer å sove før den er ferdig. Slik var det med brevet også, sier hun til magasinet og fortsetter:
– Jeg var redd for at noen skulle se på meg som noen som klager og krangler om noe ingen bryr seg om.

Flere artikler

  1. Apple Music gir etter etter Taylor Swift-brev

  2. Fotograf mener Taylor Swift kaster stein i glasshus

  3. Calvin Harris: – Taylor gjør meg lykkelig

  4. Minaj og Swift i Twitter-oppgjør

  5. Miley Cyrus hardt ut mot Taylor Swift

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder