Beyoncé ble gratulert av ektemannen og datteren

Blue Ivy: - Yey, mommy!

Natt til mandag fikk Beyoncé (32) «The Vanguard Award», og det var ingen ringere enn Jay-Z (44) og datteren Blue Ivy (2) som ga henne prisen.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Etter at hun hadde holdt et forrykende show på scenen var det klart for at popdronningen skulle få prisen sin for innsats som har hatt en påvirkning for MTV’s kultur de siste årene - «The Michael Jackson Vanguard Award».

GLEDESTÅRER: Det var en tydelig rørt Beyonce som tok imot prisen fra mannen Jay-Z og datteren Ivy Blue. Foto:Mario Anzuoni,Reuters

Ut på scenen kom datteren og ektemannen Jay-Z (44) for gi Beyonce prisen, til en passiv applaus fra publikum:

- Du er den største entertaineren i verden, sa ektemannen fra scenen før Blue Ivy stemte i med:

- Yey, mommy!

Beyoncé tok også selv til ordet og takket publikum.

- Jeg er fylt med så mye takknemmelighet. Jeg takker Gud for dette øyeblikket. jeg elsker dere så mye.

Sosiale medier kokte

Før de to kom ut på scenen hadde datteren sittet rolig på fanget til faren sin og sett på moren fremførte utdrag av hennes 15 største låter.

Etter at de tre gikk av scenen kokte sosiale medier og hyllet den lille familien for deres innsats.

Skilsmisserykter

De to artistene har den siste tiden vært gjenstand for en rekke rykter om at de skal skilles, men har flere ganger de siste månedene dukket opp sammen og kysset. Kveldens opptreden er nok et eksempel på at de prøver å motbevise ryktene.

Nattens fremføring er den femte gangen Beyoncé opptrer på den årligee prisutelingen. Hun har tidligere fremført «Baby Boy / Crazy in Love» i 2003, «Ring the Alarm» i 2006, «Single Ladies» i 2009 og «Love on Top» for to år siden, skriver People.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder