HJELPER MAMMA: Lille Billie har til nå vært en viktig del av mamma Tone Damlis blogg. Foto:Olav Stubberud,

Nå skal Tone fremstå mindre perfekt

Når Tone Damli (26) relanserer bloggen, skal hun ifølge manager David Eriksen vise sider av livet som ikke er like perfekt.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Artisten Tone Damli relanserte fredag bloggen der hun deler glimt fra hverdagslivet. Til nå har hun delt lekre bikinibilder og antrekksbilder fra oppholdet i Los Angeles og Miami der hun er for å slappe av med mann og barn.
– Markus og jeg har vært på mamma- og pappaperm i Miami og Los Angeles de siste seks ukene. Som amerikanerne sier; vi er ganske «blessed», skriver hun på bloggen.
Bloggen inneholder bilder som er tatt av fotografen Olav Stubberud som viser Tone Damli, Markus Foss og lille Billie på ferie i Los Angeles.

Ifølge en pressemelding vil bloggen omhandle kosthold, trening, mote og skjønnhet.

– Til gjengjeld tror jeg det blir fint for henne og vise fram alt som ikke er like perfekt i hennes liv på bloggen, sier David Eriksen i en pressemelding.

LES OGSÅ: – Det å føde et barn har gjort noe med hvordan jeg tenker på kroppen min

Kommer frem etter hvert

Manageren vil overfor VG ikke kommentere hvorfor DAmli nå vil vise andre sider av seg selv.

– Du får vente og se. Det er hennes måte å kommunisere på, og det er noe hun har kommet frem til er Eriksens kommentar til den nye strategien om å vise mindre perfekte sider av livet.
Bildene som er publisert til nå virker ganske perfekte?

– Du får mye gratis når du er i LA med sol og sommer. Vi har hatt en fotograf, men det er det. Det har ikke vært noe team eller noe, sier Eriksen.
Ifølge en undersøkelse utført av Infact på oppdrag av VG i 2013, viste at det nordmenn irriterer seg mest over i sosiale medier er fine poseringsbilder og intense treningsøkter.

Er du ikke perfekt? Del dine bilder med #bakfasaden i sosiale medier.

FØLGER MED: Billie Aaberge Foss ser ut til å være nysgjerrig på hva mamma Tone Damli holder på med. Fremover vil bloggen bli et satsningsområde for småbarnsmoren. Foto:Olav Stubberud,

– Bloggen kan skade merkevaren

PR-rådgiver Jarle Aabø sier til VG at Damlis tilhengere trolig kommer til å hylle henne for å vise mindre perfekte sider ved artistlivet, men at bloggen også kan skade merkevaren Tone Damli.

– Det å søke offentlighet gjennom en blogg har en god side og en dårlig side. Den dårlige er at man eksponerer seg om ting som ikke er viktig, og da kan man vanne ut merkevarens verdi. Det bør kjendiser som Tone være forsiktige med, hvis hun ikke har gjort det allerede, sier Aabø.

Selv om Eriksen sier Damli vil vise mindre perfekte sider av livet ser ikke omdømmeeksperten noe til det enda.

– Bloggen viser bilder av det vi før kalte en vestkantfrue som velter seg i velstand og luksus. Men etter hvert tror jeg Tone vil levere akkurat det manageren hennes ber om, sier Aabø.

Høyskolerektor: – Vil ikke styrke merkevaren


Høyskolerektor og merkevareekspert Trond Blindheim er enig med Aabø, og tror heller ikke at merkevaren vil bli styrket av bloggen.
– Hvis hun viser hvordan hun ser ut etter å ha stått opp på en søndag morgen etter en fest som har vart til halv fire med alt for mye alkohol og usunn mat er det fint, men jeg tror ikke merkevaren blir styrket av å vise seg som mindre perfekt, sier Blindheim og legger til:

– Jeg tror hun er en dalende ansikt, og at folk har fått nok.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder