MULIG LØSNING? Shaggy , eller Orville Richard Burrell som han egentlig heter, mener at litt weed og litt musikk fra hjemlandet vil roe ned IS-terroristene. Foto:Bryan Steffy,Afp

Shaggy mener reggae og marihuana kan stoppe IS

Mannen bak hitlåten «It Wasn't Me» mener vi må ty til utradisjonelle metoder for å stoppe terrorgruppen.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I et intervju med Miami New Times uttrykker 46-åringen, mest kjent for låter som «Boombastic» og «Angel», sin forakt for IS og massakrene gruppen har begått i Midtøsten. Han mener de trenger litt musikk og marihuana i livet sitt.

På spørsmål om hvem singelen «Go Fuck Yourself», er rettet mot, er svaret: IS.

– Hvis du klarer å kutte av en manns hode, er du syk. Men musikk fremkaller følelser. Så hvis de lytter til Shaggy-musikk eller reggaemusikk, kommer de ikke til å ville kutte av noens hode.

– Det er to ting du vil gjøre når du hører på reggae: Du får noen gravid, eller du er jævlig høy. Folk som er høye ønsker ikke å drepe noe - de vil elske. De trenger noen poser med jamaikansk marihuana og dele det ut blant IS. Da kan jeg garantere at det ikke vil være mer krig.

For et par kilo er alt dem trenger, sier journalisten spørrende..

– Det vil sette dem i en modus. Kast litt Bob Marley på det hele, så blir det fred. Noen av disse verdenslederne trenger å være høye, konkluderer 46-åringen.

Shaggy har selv vært ute i felt, og skal ha tjenestegjort under Golfkrigen. Som musiker slapp han sitt første album i 1993. Han har nå sluppet 10 studioalbum, og kan skilte med flere store hits, som «I Need Your Love», «Angel», «Boombastic» og «It Wasn't Me». Han slapp sin siste singel, «It's Alright» med Kranium, forrige måned.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder