SVINGER SEG MED STJERNENE: Mona Berntsen. Foto: PRIVAT Foto: ,

– Justin Bieber er godhjertet

Superstjernens norske danser Mona Berntsen (25) er på plass i Oslo, og gleder seg til å opptre på torsdagens eksklusive konsert.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Det blir veldig spennende for meg å opptre på norsk jord. Jeg er jo så mye borte. Det blir en annen nerve på hjemmebane, sier Berntsen.

Hun har gjort det stort som danser i USA i kjølvannet av «Dansefeber»-seieren hun dro i land i 2008.

Les også: – Jeg vet at det er Justin de hyler på

Siden april har hun hatt Justin Bieber som arbeidsgiver.

GOD ARBEIDSGIVER: Mona Berntsen trives som en av Justin Biebers ansatte. Foto: AP Foto: ,

– Det har vært kjempespennende. Jeg håper på å jobbe med ham lenge, forteller Berntsen, som har mye pent å si om den unge stjernen.

– Justin er en utrolig hardtarbeidende mann, han jobber virkelig døgnet rundt, og han har så mange skjulte talenter. Han VIL virkelig dette. Og han er en godhjertet person, samtidig som han jobber hardt.

Husker du? Norske Mona (21) turnerer med Chris Brown

Torsdagens konsert på Chateau Neuf i Oslo vil finne sted foran et tilskuertall på litt under tusen. En usedvanlig intim konsert til Bieber å være; sist han var i Norge spilte han tre konserter på Telenor Arena med over 70.000 til stede til sammen.

– Det blir veldig spesielt, jeg tror ikke vi har gjort en så liten konsert sammen før. Jeg er sikker på at den blir en fin opplevelse for de som får være tilstede.

Fikk du med deg? Norske Mona (23) danset med Justin Timberlake

Det er ikke lenge siden Berntsen danset med Bieber på et arrangement i større skala: På MTVs europeiske prisutdeling natt til mandag, hvor Bieber hentet hjem fem priser.

– Morsomt å gjøre et «award show»! Justin var veldig, veldig glad for prisene.

Les også: Norske Mona (25) danser på Oscar-scenen i natt

Berntsen reiser nå verden rundt og opptrer med Bieber, som de kommende månedene vil promotere sitt nye album tungt – og alt tyder på at en fullskala turné er på trappene for 2016.

Den norske danseren forsikrer om at fanhysteriet rundt Bieber lever i beste velgående.

– Du kan jo bare forestille deg, ler hun.

– Men det er bare kjærlighet!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder