Miley Cyrus sensurert i USA

Miley Cyrus (20) tente seg en joint-liknende sigarett på EMA-scenen i går. Stuntet ble sensurert for amerikansk TV-publikum.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over seks år gammel

Da 20-åringen mot slutten av MTV-showet ble ropt opp som prisvinner for beste video («Wrecking Ball») i går, feiret hun det med å tenne opp det som skal ha vært en joint på scenen.

Nå melder det velrennomerte bransjenettstedet
Deadline.com at klippet ble sensurert for det amerikanske publikum da showet ble sendt i opptak på USAs østkyst søndag kveld, lokal tid.

Nettstedet skriver at det er MTV som har tatt avgjørelsen om å sensurere Cyrus. De skriver også at TV-kanalen sannsynligvis ville havnet i bråk med illsinte foreldre og kritikere etter sendingen, om seansen hadde blitt vist.

VGTV: Se Miley Cyrus' usensurerte takketale

Deadline skriver at sendingen amerikaneren fikk se kun viser starten på Cyrus' tale før publikum kryssklippes inn som en avbrytelse. Deretter får det amerikanske TV-publikumet se Cyrus takke for seg. Store deler av Cyrus' takketale og seansen der hun tenner opp den angivelige jointen er utelatt.

Da Cyrus sto på scenen i forbindelse med MTV Video Music Awards tidligere år, skapte hun overskrifter over hele verden for sitt oppsiktsvekkende show sammen med artisten Robin Thicke, på hans låt «Blurred Lines».

Hun fikk også vill omtale i mediene da hun kastet klærne i musikkvideoen til «Wrecking Ball». Musikkvideoen brøt alle rekorder på musikkdelingstjenesten Vevo, da den ble lansert i september. Denne gangen ble hun altså sensurert.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder