VÅGAL: Rihanna er uredd når det kommer til å by på seg selv. Her er hun på rød løper i forbindelse med MTV Awards. Foto: Pa Photos

VÅGAL: Rihanna er uredd når det kommer til å by på seg selv. Her er hun på rød løper i forbindelse med MTV Awards. Foto: Pa Photos

Dristig Rihanna sensurert av Instagram

La ut nakenbilder av seg selv

Tirsdag la popstjernen ut flere lettkledde bilder av seg selv på Instagram. Bildene ble raskt fjernet fra kontoen hennes.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Ifølge kjendisnettestedet TMZ ble bildene slettet fra kontoen hennes allerede etter en time, fordi bildene var i strid med bildedelingstjenestens retningslinjer, som lyder som følger:

«Hvis du ikke ville ha vist bildet eller videoen du vurderer å laste opp, til et barn, eller til sjefen din eller foreldrene dine, bør du etter alt å dømme ikke dele det/den på Instagram. Den samme regelen gjelder for profilbildet ditt. Brukerkontoer som deler nakenhet eller innhold beregnet for voksne, blir deaktivert, og du får kanskje ikke tilgang til Instagram lenger

De lettkledde bildene Rihanna la ut av seg selv var hentet fra det franske magasinet Luis' forside der hun er avbildet kun iført en knøttliten bikinitruse og en hatt.

Stjernen la også ut bilder som viser henne liggende på en bademadrass, sittende på en bassengkant og liggende på en solstol - samtlige bilder viser stjernen svært avkledd.

TMZ: Risikerer utestengelse

TMZs kilder i Instagram forteller at stjernen risikerte å bli utestengt fra Instagram om ikke bildene ble fjernet. Rihanna skal ha blitt informert via e-post.

Bildene ble også lagt ut på stjernens twitterprofil. Nettstedet har foreløpig har valgt ikke å sensurere bildene.

Ifølge kjendisnettstedet stammer bildene fra fotograferingen som vakte oppsikt tidligere denne måneden, der popstjernen kveilet seg rundt på en terrasse i Hollywood Hills uten truse.

HER SER DU BILDENE FRA FOTOGRAFERINGEN

LUI. #coveR by Mario Sorrenti pic.twitter.com/v0XbELIE7R
— Rihanna (@rihanna) April 29, 2014

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder