DISSE GIKK VIDERE: F.v.: Unik 4, Synne og Ingrid, a-stream og Henrik. Foto: BERIT ROALD/NTB SCANPIX
DISSE GIKK VIDERE: F.v.: Unik 4, Synne og Ingrid, a-stream og Henrik. Foto: BERIT ROALD/NTB SCANPIX

Her er alle superfinalistene

MUSIKK

OSLO SPEKTRUM (VG) Salen kokte da de fire heldige finalistene ble ropt opp før omkampen i MGP-superfinalen.

Publisert: Oppdatert: 31.08.13 22:48

Superfinalistene ble ropt opp i følgende rekkefølge:
Synne og Ingrid, Henrik, a-stream og Unik 4.

Unik 4 vant MGPjr 2013 - se intervju med vinnerne

Det viktigste er ikke å vinne MGPjr, det fikk VG høre fra flere av deltagerne under øvelsene fredag. Det er bare moro å være med, mener de unge musikktalentene.

Men det var flere av finalistene som bet negler og trippet da de fire superfinalistene skulle offentliggjøres etter at TV-stemmene var talt opp. For selvsagt er det stas å vinne

SE BILDENE FRA FINALEN

Stemningen var høy i Oslo Spektrum helt fra programstart, hvor 7000 følger sendingen direkte. Finalen ble utsolgt for flere måneder siden.

Låtrekkefølgen

Programlederne Margrethe Røed (37) og Tooji Keshtkar (26) åpnet ballet sammen med alle deltagerne og danserne - og 1000 ballonger, som man kunne høre smelle lenge etter programstart.

BILDESPESIAL: Se alle finalistene

LES OGSÅ: Programlederen må ta amme-pauser


Første ut på scenen var Uzia Yakobo (14) fra Drammen med låten «Stjerner». Sangen laget hun mens hun drømte seg bort fra husrydding. Uzia er glad i karaoke, men aller helst vil hun synge sine egne låter.


Neste ut var jenteduoen Kornelia Skogseth (13) og Maud Gutterup (12) fra Fredrikstad med «Skjera bagera». Sangen handler om kjærlighet - om det å være forelsket i en man ikke kjenner så godt. De ble så glad at de begynte å gråte da de kom med i MGPjr.


Henrik Høven (13) Fra Høvik gikk på scenen med låten «Når jeg ser på deg». Mange synes Henrik ligner på Justin Bieber, men selv er han veldig nøye på at han ikke vil kopiere superstjernen . Han har lenge drømt å få synge i Oslo Spektrum. Hans største idol er Michael Jackson.


Ida Lunde (14) fra Sandnes var fjerde finalist ut med sin sang «Lev ut drømmen i dag». Ida er lykkelig over endelig å ha fått bli med i MGPjr. Hun har søkt mange ganger før og har vært på audition tre ganger. Først i år ble drømmen virkelig.

Guttegruppen a-stream, som består av 13-åringer fra Stiklestad, entret scenen med «På vei». De går alle i samme klasse, og når de ikke synger og spiller, så sparker de fotball - på samme lag. De har spilt sammen siden 2011.


Sjette bidrag ut var duoen Synne Økland Schøld (11) og Ingrid Vestvik (12) fra Randaberg med sin låt «Superdeal». De går i samme klasse, spiller fotball sammen og synger også i kor. Låten handler om å glede andre.


Thale Henriette Kummeneje (13) fra Trondheim var syvende artist i ilden med «Ikke snu». Thale befant seg i Syden da hun ble invitert til audition. Dermed valgte hun å avbryte ferien halvveis . Det angrer hun ikke på nå.

Nummer åtte ut på scenen var Daniel Kalelic (14) fra Oslo med låten «Tiden går fort». Daniel elsker musikk, og drømmen er å leve av musikken i likhet med hans store idol - Justin Bieber. Han har alltid drømt å få være med i MGPjr. Daniels sang handler om at livet går fort.


Nest siste håpefulle ut var Anna Fauske (15) fra Mosjøen med sangen «Kan ikke stoppe deg». Anna har sunget siden hun var fire år, og hun er vokalist og gitarist i et jenteband som heter iBand. Anna liker prikker, og er avhengig av gitaren sin.


Gruppa Unik 4 hadde æren av å runde av første del av sendingen med «Så sur da». 13-åringene kommer fra Bø i Telemark, og de er bestevenner. De har spilt sammen i et halvt år og har øvingsdag hver mandag. Sangen skrev de en gang en av jentene var sur da hun kom på bandøving.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Her kan du lese mer om