Stella om stilskiftet: - Dette er den ekte Stella

Tok med sexy leopardkorsett og BH-innlegg til VG-lista-showet

BERGEN (VG Nett) Stella Mwangi (25) legger ikke skjul på at hun skal jukse seg til dypere kløft på VG-lista-festen.

  • Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Den tidligere GP-vinneren har gjennomgått et stort stilskifte siden hun sang seg inn i norske hjerter med gladlåten «Haba Haba». Nå er det en langt tøffere Stella som går på scenen for å rappe låten «Bad As I Wanna Be» , men Stella er fortsatt glad i å være sexy.

VGTV: Følg VG-lista-showet live fra Bergen kl. 18.30

FØR: MGP-finale i Oslo Spektrum i 2011. Stella Mwangi vant med «Haba haba». Foto: Krister Sørbø, VG

VG får titte i kofferten til artisten før hun går på scenen i Bergen, og der drar hun blant annet opp et silkekorsett i rødt leopardmønster.

- Dette er til festen, så det skal jeg rocke med røde lepper, sier artisten, før hun også viser fram et par BH-innlegg som gjør puppene et par størrelser større.

VGTV: Se hele VGTV-innslaget om Stellas nye stil her!

- Man får jukse litt noen ganger også vettu. Det er så greit med sånne innlegg, for da kan man kan jukse litt med puppene. Det er egentlig ingen som vet det, men nå vet jo alle det, ler Mwangi.

Hun har klippet av ermene på t-skjorten hun skal ha på seg på scenen. Naglene limte hun selv på i natt. På føttene skal hun ha på seg noe så uvanlig som Nike-sko med høye hæler. Toalettmappen er full av gullenker, smykker med hodeskaller og armbånd i lær.

- Det ene armbåndet kjøpte jeg på en sjappe hvor de bare solgte sånne rocka klær og smykker til menn, så han måtte faktisk gjøre det litt mindre så det passet den lille hånda mi, forklarer Stella og viser fram en kombinert ring og armbånd i sort lær.

- Det du viser fram nå er en ganske annerledes stil enn da du slo gjennom med «Haba Haba»?

- Ja, men det er dette som er den ekte Stella. Jeg er en rapper og jeg trenger ikke se så glamorøs ut som mange jenter vil nå om dagen. Jeg tar heller på meg det jeg føler for, selv hvis det er en t-skjorte som er klippet i stykker, forklarer Stella.

På det nye singelcoveret poserer artisten med sigar i munnen, noe hun har fått kritikk for. Slike bemerkninger går imidlertid ikke inn på Stella.

- Den kritikken bryr jeg meg ikke om i det hele tatt. Coveret skulle ha et tøft uttrykk, og jeg mener det er helt innafor at jeg røyker en sigar på det bildet, sier Stella.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder