SKUESPILLER: Selv om Will Smith gjorde seg bemerket som rapper på 80-tallet, har han gjort stor suksess som skuespiller. Her er han på premieren av sin nye film «Focus» i februar. Foto: Robyn Beck , Afp

Fresh Prince vil reise på verdensturné med DJ Jazzy Jeff

Will Smith (47) har offisielt tørket støv av musikkarrieren.

Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

For første gang på nesten ti år ga Will Smith ut singelen «Fiesta» med den colombianske gruppen Bomba Estéreo forrige uke.

– Jeg er i startfasen i denne prosessen. Jeg tørker fortsatt bort rust og støv, sier han om den nye singelen, ifølge Huffington Post.

Han er med på en remiks av låten til den colombianske gruppen, men selv om det ikke er en sololåt, er det likevel hans første utgitte låt siden 2005-albumet «Lost and Found», som høstet en toer på terningen fra VGs anmelder.

Nå tilbringer han nesten hver dag i musikkstudioet og har omtrent 30 nye låter ferdig innspilt, ifølge Huffington Post.

Han lufter i et intervju på Beats 1 Radio at han ønsker å reise på en verdensturné med Dj Jazzy Jeff, eller «Jazz» fra TV-serien «Fresh Prince in Bel-Air».

De to kalte seg «DJ Jazzy Jeff og The Fresh Prince» da de holdt på på 80-tallet.

– Jeff (DJ Jazzy jour.amn.) og jeg har aldri reist på en fullverdig turné. Jeg var alltid opptatt med å lage en film eller Fresh Prince og Bel-Air-innspilling. Så jeg ser frem imot sommeren, så vi for første gang kan legge ut på en verdensturné, sier han.

(Saken fortsetter under bildet)

DJ Jazzy Jeff og The Fresh Prince (Will Smith) backstage på «American Music Awards» I California i 1989. De mottok prisen for beste rap-artist og beste rap-album. Foto: Lennox Mclendon , Ap

Will Smith var tidligere i år aktuell med filmen «Focus» med Margot Robbi, som VGs anmelder ga en treer på terningen. Han dukker også opp i en av neste års store satsinger «Suicide Squad», hvor han spiller Deadshot – en leiemorder. I filmen vil også Jared Leto, Ben Affleck, Margot Robbie, Viola Davis, Cara Delevingne og svenske Joel Kinnaman dukke opp.

Han er gift med Jada Pinkett Smith, og de to har sønnen Jaden og datteren Willow sammen. Begge barna har gjort som foreldrene, og prøver seg for alvor i musikkbransjen på hver sin kant.

Avviste skilsmisserykter: – Vi skal ikke skilles!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder