Artisten Chris Brown arrestert

Etter at politiet i flere timer hadde omringet huset til Chris Brown (27) kom RnB-stjernen omsider ut. Rapperen er nå pågrepet, siktet for overfall med et dødelig våpen.

  • Felicia Alvsing
  • Stein Østbø
  • Irene Rønold

Artikkelen er over tre år gammel

Brown forble lenge i sitt hus i San Fernando Valley i California til tross for at politiet omringet huset hans.

Like før 23.15 kom Chris Brown ut av huset, noen timer etter at hans «entourage» - iallfall deler av det - var kommet ut og blitt ransaket for våpen av politiet, skriver Associated Press. Ifølge nyhetsbyrået kom han ut uten noe dramatikk.

Litt før klokken 02.30 norsk tid ble Brown pågrepet, opplyser politiet i Los Angeles ifølge NBC News. Han er siktet for overfall med et dødelig våpen.

Bakgrunnen for at politiet rykket ut natt til tirsdag lokal tid var at en kvinne ringte 911 og hevdet at Brown hadde rettet en pistol mot henne under en krangel, skriver Los Angeles Times.

Politiet ventet i flere timer på en ransakelsesordre slik før de kunne gå inn i huset og lete etter våpen.

TMZ skriver at Brown skal ha kastet en bag ut av vinduet, og politiet skal ha funnet minst én pistol, andre våpen og narkotika i bagen. De skriver videre at Brown skal ha terget politiet ved å rope «Kom og ta meg» ut av vinduet.

I TRØBBEL IGJEN: Ifølge amerikanske medier kastet Chris Brown ut en bag som inneholdt minst én pistol, andre våpen og narkotika. Foto: Danny Moloshok Reuters

TMZ navngir også kvinnen som er tidligere Miss California Regional i 2016. Hun skal sammen med en venninne ifølge TMZ ha vært på besøk hos Chris Brown og koste seg blant annet i badekaret, forteller hun til kjendisnettstedet.

Da venninnene var på vei ut, stoppet de for å beundre et diamantarmbånd som en av Browns venner viste frem. Det var da, forteller kvinnen til TMZ, at Brown dukket opp i rommet, pekte med en pistol direkte mot dem og ba dem «get the f... out of here».

«Idioter»

Mens politiet sto på utsiden og forsøkte å få kontakt med «Grass Ain't Greener»-sangeren, brukte han tiden sin på å legge ut en rekke videoer på Instagram hvor politiet var blant dem som fikk kjenne hans vrede.

I videoene forteller at han at våknet til lyden av helikopter over huset og politimenn ved inngangsporten. Han mener også at han ikke har gjort noe galt.

«Lykke til. Når dere får ransakelsesordren eller hva dere nå enn trenger, kommer dere til å gå rett opp hit og så kommer dere ikke til å finne noe, idioter», sier han.

For kort tid siden rykket også artistkollega Ray J - som selv har vært i hyppig kontakt med politiet - ut med sin støtte til Chris Brown på Instagram.

Les også: Chris Brown ble holdt igjen i Manila - anklaget for svindel

MYE RESSURSER: Siden kl 03 natt til tirsdag lokal tid har politiet stått utenfor huset. Via direktebilder fra TMZ fikk man se politiet gå inn i huset 12.50 lokal tid. Foto: Damian Dovarganes AP

I klammeri med loven

Nattens møte med loven er ikke hans første. Brown har tilbrakt seks år på prøvetid etter å ha erklært straffskyld i saken hvor han var tiltalt for å ha angrepet ekskjæresten Rihanna i 2009.

Han har også vært i krangler med Drake og Frank Ocean, som også havnet i politiets søkelys.

Les også: Brown vurderte å ta sitt eget liv etter å ha banket opp Rihanna

I 2014 ble han fengslet fra midten av mars til begynnelsen av juni på grunn av brudd på sin tidligere prøvetid etter en krangel utenfor et hotell i Washington D.C. i fjor. Brown skal ha angrepet og slått en mann i 20-årene som ønsket å ta bilde av han utenfor hotellet.

I januar i år ble han igjen mistenkt i en ny voldssak etter at han angivelig skal ha slått en kvinne i ansiktet på en fest i Las Vegas. Han ble imidlertid ikke tiltalt i saken.

Browns voldelige fortid har flere ganger skapt problemer for 26-åringen, og har også stukket kjepper i hjulene for karrieren. I februar i fjor fikk han beskjed om å snu på grensen til Canada bare timer før han skulle holde konsert i Montreal, og i september ble han nektet visum til Australia.

Husker du? Chris Brown fengslet igjen

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Overfallssiktede Chris Brown forsvarer seg i ny sang

  2. Chris Brown anklaget for voldtekt – løslatt

  3. Chris Browns eks ber om 155.000 i måneden i barnebidrag

  4. Chris Brown i heftig ordkrig

  5. Kraftige reaksjoner etter emoji-kommentar fra Chris Brown på Rihanna-bilde

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder