MARIA OG MÅNS: Her fra innspillingen av musikkvideoen tidligere i år. Foto: Trond Solberg

Maria Haukaas Storeng: - Godt med en kjæreste som forstår

(VG Nett) Datingsituasjonen i Maria Haukaas Storengs siste video er ikke akkurat noe hun kjenner seg igjen i.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Jeg tror aldri jeg har datet noe særlig. Jeg har jo ikke vært singel siden jeg var 16, sier Maria Haukaas Storeng til VG Nett og ler.

Som førstesingel på hennes kommende album er låten «Precious to me» valgt ut. Låten gjør Maria sammen med svenske Måns Zelmerlöw, og de beskriver sangen som en glad kjærlighetslåt. I musikkvideoen spiller de personer som er forelsket i hverandre uten å helt tørre å si det.

Se premiere på musikkvideoen til «Precious to me» her(VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider)

Ingen sjalusi

På privatfronten er imidlertid begge de to artistene lykkelige med sine respektive kjærester, som begge er i underholdningsbransjen.

- Det er godt å ha noen som forstår seg på den bransjen jeg jobber i. Tenk å skulle være sammen med en dataingeniør som ikke aner hva det hele handler om. Det er godt med en kjæreste som vet hvordan bransjen fungerer, sier Maria. Hun er forlovet med Hans Marius Hoff Mittet mens Måns er kjæreste med tidligere A*Teens-vokalist Marie Serneholt

- Det blir ikke sjalusi selv om man ser kjæresten stå og kysse en annen mann på scenen fem kvelder i uken. Man klarer å skille mellom jobb og privatliv, sier han.

Se Maria Haukaas Storengs plasseringer på VG-lista her

Begge de to artistene er mye opptatt som følge av jobben, og det er ikke alltid det blir like god tid til å pleie forholdet.

- Men det er den prisen man må betale. Også er det jo slik at når man er på, så er man veldig på. Også blir det motsatt, når man er av er man helt av og har fri mange uker i strekk, sier Maria.

LIK BAKGRUNN: Maria Haukaas Storeng og Måns Zelmerlöw har begge deltatt i Idol, vært med i MGP og vært programledere for den populære musikkprogrammet. Foto: Trond Solberg

Svorsk MGP-håp

Måns og Maria har begge vært med i Idol og i Melodi Grand Prix. De to har også forsøkt seg som programledere for MGP, og er med andre ord godt oppdatert på hva som rører seg foran Eurovision-finalen i mai. Begge håper Norge og Sverige kommer til å møtes i finalen, noe som forutsetter at svenskenes håp, Anna Bergendahl går videre fra semifinalen.

- Jeg har Anna som en av mine topp fem, så jeg tror hun kan gjøre det veldig bra, sier Maria.

Måns har imidlertid stor tro på Didrik Solli-Tangen og hans «My heart is yours».

- Det er veldig mange ballader med i år, og i den kampen er Didrik sin låt er den mest pompøse, så jeg tror han vil gjøre det bra, sier Måns.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder