SNART SLUTT: Linnea Dale (18) og gutta i Donkeyboy spiller på Slottsfjellfestivalen i kveld. Snart går de hvert til sitt. Foto: Milda C. Melland

Donkeyboy på jakt etter ny kvinnelig vokalist

- Vil savne gutta

TØNSBERG(VG Nett) Gutta i Donkeyboy snuser allerede på en etterfølger for Linnea, men først skal det holdes en enestående sistekonsert i Drammen.

Milda C. Melland
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Donkeyboy med Linnea Dale (18) er et avsluttet kapittel etter kveldens konsert på Slottsfjellfestivalen, og et par konserter til i løpet av sommeren.

- Jeg kommer til å savne de, men det blir også litt godt å få slappet av, sier det unge stjerneskuddet til VG Nett.

Hemmelig

Donkeyboy er veldig hemmelighetsfulle, men det er tydelig at de er i full gang med å finne en ny kvinnelig stemme til neste album.

- Ja, vi er på jakt, men vi vil ikke si hvem det er, vi er bare i begynnelsesfasen. Men vi kan si at hun bor her på jorden, ler gutta.

Les også:Tre av fem Spellemann til Donkeyboy

Det neste albumet vil komme i løpet av to år.

- Vi er litt trege. Vi bruker lang tid i studio og er nøye, sier Cato Sundberg til VG Nett.

På skolebenken

Samarbeidet mellom Drammenserne og Linnea har pågått i halvannet år, etter at gutta tok kontakt da de så hennes deltakelse på Idol. De mener at samarbeidet avsluttes på topp.

Les også:Linnea ut av "Idol"-glemselen

- Vi respekterer at hun vil gjøre egne ting nå, og ikke minst fullføre skolegangen. Hvis ting går litt tregt har vi ting å falle tilbake på, og det er alltid bra å ha det, sier Peter Michelsen.

Les også:Donkeyboy topper i Sverige

Linnea skal først og fremst ta opp fag fra høsten av, for å fullføre videregående, musikken kommer i andre rekke.

Ferdig for godt

- Jeg stresser ikke med det, men at jeg skal gi ut noe selv etter hvert er sikkert, sier Linnea.

- Hun bør ikke komme med en låt i all hast, bare fordi hun gjør det bra nå. En god låt er en god låt når som helst, og folk vil alltid vente i spenning på hva Linnea vil kommer med, sier Cato Sundberg.

Til høsten skal Linnea skal være med bandet på noen promo-oppdrag i utlandet, men ellers ser hun ikke at det blir noe gjesteopptreden etter den siste konserten som finner sted i Drammen 21. august. Hele konserten skal filmes og dokumenteres, og alle lover et spektakulært show.

- Gutta er på hjemmebane, så vi skal slå på stortromma. Det blir en spesialpakke, sier Linnea.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder