PERFEKT: Ifølge Bestemor er Jessica Biel den rette for Justin Timberlake. Foto: AP

Timberlakes bestemor: - Hun er den rette

(VG Nett) Bestemoren til Justin Timberlake vil gifte bort barnebarnet.

Iram Asghar
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Justin TimberlakeJessica Biel

Sadie Bomar, bestemoren til den amerikanske pop-stjernen Justin Timberlake (27),tror barnebarnet har funnet den rette kvinnen i sitt liv, ifølge The Sun.

27-åringen er sammen med skuespilleren Jessica Biel (26), mest kjent fra serien «7th heaven» («Den syvende himmel»).

Bomar skal allerede ha funnet det perfekte bryllupsstedet.

- Jeg vil bare at de skal være lykkelige. Justin burde gifte seg i hagen til Lynne, moren hans, i Tennessee. Lynne har en kjempefin hage med vakre blomster. Jeg tror det kan bli perfekt, sier bestemoren.

Overbevist

Til tross for at det ennå ikke har kommet et frieri fra barnebarnet til Jessica, er bestemor Samor overbevist om at paret ville ha fått det fint dersom de ble gift.

- Jessica er så søt og snill. I tillegg er hun og Justin jevnaldrede, jeg tror de passer godt sammen, skal Sadie ha sagt.

PLANLEGGER: Justin Timberlake skal ha bryllupsplaner


En venn av Timberlake skal ha sagt at artisten har vurdert å gifte seg med Biel.

- Justin har snakket om et mulig ekteskap tidligere i år. Hans familie ble overlykkelige og har allerede begynt å planlegge den store dagen. Jeg er ikke sikker på at han vet om dette, ifølge vennen.

I juni skal Justin ha blitt sett å være å på jakt etter en forlovelsesring. 27-åringen skal i tillegg ha spurt Jessicas nærmeste venner om hjelp til å velge ut den rette ringen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder