I ULYKKE: Sigvart Dagslands bil frontkolliderte med en annen bil i går kveld. Nå må han avlyse flere konserter. Foto: Mathiesen, Tor Erik H.

Sigvart Dagsland alvorlig skadet i bilulykke

På vei hjem fra konsert på Rena frontkolliderte bilen med den folkekjære artisten Sigvart Dagsland og to av hans bandkolleger med en annen bil.

Publisert:

Det bekrefter Dagslands manager, Jan Sollesnes, til VG.

– De var på vei fra konsert på Rena til Oslo. Det er alvorlige skader, men ikke livstruende, sier Sollesnes.

– De er under utredning nå, mer vet vi ikke foreløpig, sier Sollesnes.

VG skrev tirsdag om ulykken som skjedde ved Kolomoen i Stange kommune. Etter det VG kjenner til, skal det være snakk om bruddskader i Sigvart Dagslands tilfelle.

Fire menn skadet i frontkollisjon i Hedmark

I bilen med Sigvart Dagsland satt også keyboardist Torjus Vierli og lydmannen Helge Leirvik. Ulykken fører nå til at Dagsland må avlyse konserter i nærmeste fremtid.

– Det stemmer, iallfall den i kveld, i morgen og på fredag, bekrefter Jan Sollesnes.

Sigvart Dagsland skulle opptre i Kongsvinger i kveld, på Hamar i morgen og i Sarpsborg fredag.

– Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløp, men det var veldig glatt på stedet, sa operasjonsleder Sissel Svarstad i Innlandet politidistrikt til VG tirsdag kveld.

Det var ved 21.45-tiden tirsdag kveld at de to bilene frontkolliderte. Det var til sammen fire personer i bilene, tre i en bil - og en i den andre. To personer satt fastklemt etter ulykken, før de senere ble frigjort.

ULYKKESSTEDET: Nødetatene jobbet på stedet tirsdag kveld hvor ulykken hendte. Foto: Fredrik Olastuen, Hamar Arbeiderblad, NTB scanpix

Onsdag morgen fortalte politiets operasjonsleder, Jan Olav Bredesen, at politiet ikke har fått noen ny informasjon om skadeomfanget på de fire involverte.

– De er alle menn. Det er en mann i 30-årene, to menn i 50-årene og en mann i 40-årene.

To av mennene ble sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse, mens de to andre ble sendt til sykehuset på Hamar.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder