HÅNDHILSTE: Meghan Markle og Sigrid. Foto: NTB SCANPIX

Hertuginne Meghan hilste på Sigrid Solbakk Raabe

Mandag kveld var den norske popstjernen og hertuginnen av Sussex i samme båt.

Begge var nemlig på Royal Variety Performance for første gang – Sigrid som utøvende artist, Meghan Markle som showets høye beskytter.

Royal Variety Performance er en årlig veldedighetskonsert, som alltid har representanter fra det britiske kongehuset til stede.

– Det var veldig morsomt å spille på Royal Variety! De kongelige var kule, forteller Sigrid via sitt plateselskap Petroleum.

les også

Meghan viste fram babymagen

I år tok prins Harry, som var der for annen gang, med seg sin gravide kone til begivenheten.

En video postet av en Sigrid-fan på Instagram viser at stemningen mellom Sigrid og hertuginnen så ut til å være tipp-topp.

Gjennombrudd

Konserten vises på britisk TV i desember. Rundt fem millioner pleier å se den.

Sigrid Solbakk Raabe (22) har fått solid fotfeste i det britiske popmarkedet. Året startet med at hun ble utropt til den nye artisten BBC hadde mest tro på i 2018. Singelen «Strangers» gikk til 10. plass på den offisielle britiske hitlisten kort tid etter.

Det var også denne hun fremførte for Meghan og de øvrige tilskuerne ved Royal Variety, ifølge Petroleum.

I sommer gjorde sunnmørsjenta det bra på festivalfronten, og nylig gjennomførte hun en turné i Storbritannia som ble møtt med strålende anmeldelser, blant annet i The Independent.

Turneen endte i et utsolgt London-show med 5000 tilskuere; et oppsiktsvekkende tall for en norsk artist som ennå ikke har et album ute.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder