POPULÆR: Islandske Yohanna har reist rundt med VG-lista denne sommeren. Foto: Ida Anna Haugen
POPULÆR: Islandske Yohanna har reist rundt med VG-lista denne sommeren. Foto: Ida Anna Haugen

Yohanna: - Livet er fullstendig forandret

MUSIKK

TRONDHEIM (VG Nett) 19 år gamle Yohanna sjarmerte 12.000 elleville publikummere på Torget i Trondheim under VG-lista Topp 20-showet onsdag.

Publisert:

- Det er fantastisk å stå på scenen og få se så mye av Norge, sier Yohanna til VG Nett. Den islandske 19-åringen ble for alvor kjent utenfor sagaøyas grenser da hun sikret seg andreplassen i årets Melodi Grand Prix. Kun slått av vår egen Alexander Rybak.

Siden den gang har Yohanna herjet hitlistene Europa rundt, med låten «Is it true». Og selv synes hun det er utrolig å se hvordan livet har endret seg på bare en stund.

BILDESPESIAL:Se bildene fra showet her

- Fantastisk

- Livet er fullstendig forandret. Det er så mange muligheter jeg har nå, som jeg ikke hadde før Melodi Grand Prix, sier Yohanna.

En av mulighetene er å bli med på VG-lista-turneen. Yohanna er fast innslag og onsdag sjarmerte hun 12 000 publikummere i Trondheim. Og nettopp det å få reise er det Yohanna setter mest pris på etter andreplassen.

- Det er helt fantastisk å få se så mye fint. Jeg er veldig takknemmelig, sier hun og innrømmer at til tross for norgesturné har hun ikke lært seg noe norsk enda.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Og Yohanna var langt fra den eneste som sjarmerte publikum onsdag kveld. Både Onkl P, Jaa9, Paperboys, Pauline og Alex Rosén høstet jubel fra de oppmøtte på Torget i trønderhovedstaden.

Til tross for litt regn på ettermiddagen tittet solen frem omtrent samtidig med at Erik&Kriss åpnet showet. Guttene spilte en medley av låter fra Tabu, deres siste album, før de sendte stafettpinnen videre til Samsaya.

Les også:Erik&Kriss: - Vi er normalt intelligente

Listetopp

Og de andre som fulgte var ikke av noe dårligere kaliber. Også Paperboys som ligger på andreplass på VG-lista var et naturlig innslag, og selvfølgelig var Donkeyboy, som topper singellista, på plass.

Og det kokte virkelig for de 12 000 elleville trønderne når Paperboys spilte sin sommerslager «Lonesome Traveller».

VG-lista-turneen har allerede vært i Oslo og Stavanger. Etter besøket i Trondheim avsluttes turneen i Bergen den 29. juli. Det showet kan du naturligvis følge på VGTV.

Les også:Alex Rosén: - Jeg glemte rene sokker

Her kan du lese mer om