GIFTER SEG: Tommy Lee er trommeslager i Mötley Crüe. Nylig ble det kjent at bandet skal gi seg. Foto: Reuters

Tommy Lee er forlovet for fjerde gang

Mötley Crüe-trommeslageren har tidligere vært gift tre ganger. Nå er han nyforlovet med 21 år yngre Sofia Toufa.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Den 51 år gamle hardrockeren slapp den gledelige nyheten via sin Twitterprofil mandag, amerikansk tid.

«I løpet av livet kommer man til et punkt der man bare vet at man har funnet partneren for resten av livet. Si hei til min forlovede og fremtidige kone, @SOFIofficial», skrev Lee.

NYFORLOVET: Tommy Lee er forlovet med sangeren Sofia Toufa. Foto: Ap

Sangeren Toufa har ifølge People Magazine vært rockelegendens kjæreste gjennom mange år. Hun bekreftet forlovelsen ved å retwitre sin fremtidige mann.

Dette er imidlertid ikke første forlovelsesringen Lee har lirket inn på en ringfinger - trommisen har smeltet en haug av pikehjerter opp gjennom årene.

I 1984 var han gift med modellen Elaine Starchuk. Fra 1986 til 1993 var han gift med «Melrose Place»- stjernen Heather Locklear, før han giftet seg med «Baywatch»-dronningen Pamela Anderson.

Lee og Anderson har to sønner, Brandon (17) og Dylan (16). Tidligere i år ble det kjent at Anderson giftet seg på nytt med eksmannen Rick Salamon.

I motsetning til Lees tidligere koner kan det se ut til at Toufa kan se frem til et liv med en pensjonert hardrocker. I slutten av januar ble det nemlig kjent at Mötley Crüe gir seg, og runder av tre ti år med rock'n'roll-historie med en verdensomspennende turné i 2015.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder