Startet etterforskning etter at popstjerne slikket på donuts

En video som viser at artist Ariana Grande (22) slikker på donuts har engasjert politiet og mattilsynet.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det melder nyhetsbyrået Associated Press.

Hendelsen fant sted på et bakeri i California på lørdag. Onsdag gikk politiet ut å sa at de og Mattilsynet etterforsker overvåkningsvideoen av hendelsen som har lekket på Internett.

Mayra Solis (22) var på jobb da popstjernen var innom Wolfee Dounuts, og forteller til AP at sangerinnen ikke kjøpte noen av donutsene hun slikket på.

– Hun var veldig frekk, sier Solis.

I strid med loven

AP har bedt om en kommentar fra Grande i forbindelse med etterforskningen, men de ønsket de ikke å kommentere.

– Vi har undersøkt hvorfor bakervarene lå ute ubeskyttet og tilgjengelig for publikum – i strid med statens matlover, sier Dottie Ellis-Merki, som er talskvinne for Riverside County Department of Environmental Health.

Les også: Ariana Grande forfølges av mann i nissedrakt

Også eieren av bakeriet har gått ut i pressen og sagt at de ønsker en unnskylding, ettersom bakervarene senere ble solgt til kunder av ansatte som ikke viste om slikkingen.

– Jeg tror hun skylder meg en unnskyldning, og jeg tror hun skylder kundene en unnskyldning. Jeg bryr meg ikke om hvem hun er. Det hun gjorde var galt, sier Joe Martin ifølge BCC.

Hvis du er typen som heller vil spise hele smultringen i stedet for å bare slikke på den, så kan du bli inspirert til å bake med disse tre oppskriftene fra Godt.

BEKLAGER UTTALELSEN: Ariana Grande på scenen i Madison Square Garden i mars. Foto:Larry Busacca,Afp

– Jeg hater Amerika

Det er likevel ikke donut-slikkingen som har skapt mest rabalder for popstjernen: For i videoen fra bakeriet kan man også høre at Grande sier «Hva **** er det? Jeg hater amerikanere. Jeg hater Amerika», melder TMZ.

Flere amerikanske medier har skrevet om hendelsen, og onsdag kveld måtte Grande gi ut en offentlig uttalelse der hun presiserer: Jeg er en stolt amerikaner.

«Jeg er UTROLIG stolt av å være en amerikaner, og jeg har alltid vært tydelig på at jeg elsker landet mitt. Det jeg sa i et privat øyeblikk sammen med min venn, som faktisk kjøpte donutsene, er tatt ut av sammenheng og jeg beklager at jeg ikke var mer diskre når det kommer til ordvalget mitt».

Grande sier videre at hun brukte «hat»-ordet fordi hun har en sunn livsstil, og var opprørt over «hvor enkelt vi amerikanere spiser ting uten å tenke over konsekvensene».

need to clean up this mouth of mine & set a better example for my babes. i apologize and i love you. always learning. http://t.co/BkJWcLxR5y

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder