Bieber: Jeg er lei av løgnene om meg

Etter en turbulent tid slår Justin Bieber (19) tilbake mot det han mener er usannheter i media.

  • Halstein Røyseland

Artikkelen er over syv år gammel

Justin BieberJustin Bieber (@justinbieber) • Instagram photos and videos

I et langt innlegg på bildedelingsnettstedet Instagram har 19-åringen lagt ut et brev til fansen sin.

Der tar Bieber blant annet et oppgjør med alle oppslagene på han i pressen.

- Alle på laget mitt har sagt at jeg må «holde media fornøyd», men jeg er lei av de talløse løgnene om meg i media akkurat nå. Om hvordan jeg skal på avvenning, og at familien min er skuffet over meg, skriver Bieber.

I forrige uke kom popstjernen to timer for sent til en konsert i London. På den påfølgende London-konserten kollapset 19-åringen på scenen.

Deretter ble han fanget på kamera mens han truet en pågående fotograf med juling.

Popstjernen avlyste også en av to planlagte konserter i Portugal, i forbindelse med verdensturneen han er på nå.

- Jeg er en god person med et stort hjerte. Og jeg synes ikke jeg fortjener alle den negative medieomtalen. Jeg har jobbet knallhardt for å komme dit jeg er, og arbeidet mitt stopper ikke her. Det er ikke lett. Jeg blir sint noen ganger. Jeg er et menneske. Jeg kommer til å gjøre feil. Jeg kommer til å vokse og lære av feilene, forklarer Bieber.

Ifølge flere medier, deriblant Los Angeles Times og TMZ, er det en redigert utgave av brevet til Bieber som ligger på Instagram. Det første - der popstjernen blant skal ha skrevet at han ikke vil sammenliknes med Lindsay Lohan - skal ha blitt tatt ned etter bare ti minutter, før det ble lagt opp igjen i ny utgave.

Tidligere i år ble Justin Bieber historisk som den første personen under 19 år med fem nummer én-album. Bieber - som fylte 19 år 1. mars i år - tror hans store suksess kan være noe av årsaken til at han får mye negativ oppmerksomhet.

- Jeg er 19 år med fem nummer én-album, og jeg har sett hele verden. 19 og jeg har oppnådd mer enn jeg noen gang kunne drømt om. Jeg er 19, og det må være skremmende for noen og tenke at dette bare er begynnelsen, skriver han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder