LEVI'S-HJELP: Klesmerket Levi's hjelper Samsaya når hun nå slipper sin nye singel. Foto: Michael Benabib

Levi's hjelper Samsaya

(VG Nett) Samsayas (26) nye låt, «Special Blend», er å finne i alle de nye Levi's Engineered-buksene.

  • Alexander Nyhagen
Publisert:

Hør låten på Samsayas MySpace-side!

To år etter at hun debuterte med albumet «Shedding Skin», er Samsaya, eller Sampda Sharma som hun egentlig heter, nå aktuell med den første singelen fra sitt neste album.

Låten «Special Blend» har 26-åringen spilt inn i New York, hvor hun har bodd det siste året, og hvor hun kommer til å ha base fremover.

Samsaya + Levi's

Men det er ingen vanlig lansering Samsaya har lagt opp til denne gangen. Singelen vil følge med alle nye Levi's Engineered Jeans som selges fra Levi's Stores i flere store byer i hele Skandinavia.

- Det er veldig morsomt! Jeg er svært takknemlig overfor Levi's som tør å satse på noe så annerledes, sier Samsaya til VG Nett.
- I dagens musikkverden er det vanskelig å slå gjennom, og da er det bra å kunne vise til å ha gjort noe unikt.

Marketing manager Morten Isachsen i Levi Strauss forteller at Levi's har holdt et øye med Samsaya lenge.
- Vi var først i kontakt med Samsaya for tre år siden fordi vi synes hun er en umåtelig spennende artist. Vi vil støtte opp om uetablerte musikere som er nyskapende i sine genre, sier han til VG Nett.

Diskuter kvinnelige musikere på VG Diskuter!

«Shedding Skin» ble distribuert av plateselskapet Tuba. Samsaya har nå brutt med sitt norske selskap, og håper på internasjonal lansering.
- Jeg hadde egentlig gjort ferdig en norsk versjon av albumet, men så hørte et amerikansk label platen. De likte tre av de tolv låtene, og ordnet noen skikkelig fete produsenter til meg mot at jeg ikke slapp albumet i Norge, forteller hun.

Ville gjøre alt

Samsaya har blant annet jobbet med den kjente New York hip hop-produsenten Prayon, som tidligere har produsert låter for Mobb Deep, Sean Paul, Petter og Rampage.
- Det er mange flere impulser på dette albumet, det er mer beatprodusert. Vi har blandet inn mer rytmer, forklarer Samsaya.

Hør låten på Samsayas MySpace-side!(VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider)

- På det forrige albumet hadde jeg lyst til å gjøre alt - noe som førte til at albumet ikke fikk et solid feste. Nå har jeg valgt ut noen få elementer jeg har satset på, og også utviklet stemmebruken min.

Samsaya er også kjent for sine roller i filmer som «Villmark», «Folk Flest Bor I Kina» og «Hawaii. Oslo.», men sier til VG Nett at hun nå fokuserer kun på musikken.
- Jeg synes musikken fortjener at jeg gir 100 prosent for den nå. Så skuespillerkarrieren er satt litt på vent inntil videre, sier hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder