NY VIDEO OG NY HJEMMESIDE: Britney Spears (26) er på vei til å bli sitt gamle jeg. Foto: FAKSIMILE, BRITNEYSPEARS.COM

Dampende Britney i ny video

(VG Nett) Splitter naken i badstu og sexy så det holder - skandaleombruste Britney er tilbake (26). Og fansen elsker det de ser.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Britney Spears

I skrivende stund har musikkvideoen «Womanizer» blitt sett over en million ganger på YouTube, hvor den han vært tilgjengelig i halvannet døgn - med 18-årsgrense. Og antall treff øker raskt time for time.

Verden har sett Britney sexy i musikkvideoer før - men så dampende het som i «Womanizer» har hun trolig aldri vist seg før. I gjentatte scener ligger popstjernen naken på en benk i en badstu med bare armene foran sine bare bryster.

Sensurert

I USA har flere TV-kanaler satt foten ned for videoen, fordi de menr den er for sexy. Ut fra kommentarene på YouTube, er Britney-fansen derimot i ekstase over sangerens dristige video-comeback. VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider.

ALDERSGRENSE: Musikkvideoen har fått 18-årsgrense på YouTube. Foto: FAKSIMILE YOUTUBE

- Endelig

«Min Britney!», «Endelig er hun tilbake», «Den hotteste sangeren i verden», «Dette er en syk video, men jeg elsker den» og «Hun er hot og nesten helt naken», er bare noen av reaksjonene fra surferne på videonettsiden.

Britney har også lagt ut musikkvideoen på sin egen hjemmeside, som har fått ny design.

Låten er den første fra albumet «Circus», som skal lanseres før jul. I videoen spiller Britney flere roller. Vi ser henne blant annet som dominerende sekretær, beleven kjæreste, lettkledd servitrise og sexy sjåfør. Videoen ble spilt inn i Los Angeles i september. Regissør er Josepth Khan, som også regisserte videoene «Stronger» og «Toxic».

Sterkere nå

Britney, som forsynte seg grådig av MTV-priser under Video Music Awerds nylig, er definitivt på fremmarsj etter alle skalndalene de siste par årene. I et åpenhjertig intervju som skal vises på MTV i slutten av november, forteller Britney om den tøffe tiden.

- Når jeg sitter og ser tilbake på det så tenker jeg, liksom, jeg er en smart person. Hva i helvete var det jeg tenkte på? skal popstjernen ha uttalt i intervjuet som allerede er spilt inn.

Selv om hun nå seiler i medvind profesjonelt, er Britney fortsatt umyndiggjort av retten. Hun har også bare begrenset besøksrett for sine to sønner som bor hos Britneys eksmann, Kevin Federline (30).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder