NYTT SANGPAR: Kristopher Schau har invitert med Jorun Stiansen for å synge på den nye platen med The Dogs. Foto: VG

Kristopher Schau skrev duett til Jorun Stiansen

Den tidligere «Idol»-vinneren har hengt lenge foran scenen
på konserter som superfan. Nå har Jorun Stiansen blitt invitert i studio for å synge med favorittbandet The Dogs.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Musikken hun selv ga ut som «Idol»-vinner var ikke den mest hardtslående. Bak den poppete fasaden på Jorun Stiansen har det imidlertid alltid skjult seg andre interesser. Det er rock som ligger nærmest hjertet hennes.

– Jeg elsker det! Jeg fikk jo aldri vist det i «Idol» - jeg kunne jo ikke stå der og synge Metallica eller Rammstein. Jeg elsker rock. Fra pappa har jeg vokst opp med Cliff Richard, Roy Orbison, Beatles, Stones og Elvis. Jeg skjønner jeg må være kommers i «Idol»-sammenheng, men hjemme og på Spotify-lista mi er det The Dogs, Metallica, Creedence. Æ elske det, sier Stiansen.

Les også: Kristopher Schaus band får sommerjobb av «The Boss»

The Dogs har Jorun sett mange konserter med, hun står alltid på første rad når hun ser favorittbandet. Og det var også slik hun ble kjent med bandet. The Dogs kjente henne igjen etter en konsert i Kristiansand, og så havnet de i prat. Og nå har sjefen sjøl, Kristopher Schau, skrevet en duett. Og den er det Jorun Stiansen som synger på.

– Jeg var i studio med dem på tirsdag. Jeg klarte nesten ikke sove natten før. -- Det er så mørkt og deilig! I låten må jeg være supernonchalant, nedlatende, forbanna og lei av trynet ditt når jeg synger. Det er jo en litt ny rolle. Det var megagøy!

Les også: Jorun Stiansen (33) tilbake: – Håper jeg aldri blir voksen!

Låten kommer på en ny plate med The Dogs som blir gitt ut i januar. Da er det én fan som er enn klar for konsert. Og kanskje litt mer:

– Kanskje jeg kan snike meg opp på scenen på den ene låten!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder