KAN LE HELE VEIEN TIL BANKEN: Selv om Madonnas siste album ikke er noen salgssuksess, har hun nok til salt i maten. Her er popdronningen i november 2014. Foto:AP PHOTO/ Tsvangirayi Mukwazhi,Ap

Madonna avviser drittslenging

Dronningen av pop (56) er fortsatt grinete for at noen lekket deler av hennes kommende album.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Rett før jul ble nye Madonna-låter utgitt i all hast for å stoppe lekkasjer fra det nye albumet «Rebel Heart». Låtene, deriblant samarbeidet med albumaktuelle Nicki Minaj, gikk rett til topps på iTunes i USA.

Madonna ble rasende da hun ble gjort oppmerksom på at demoversjoner av flere låter fra det kommende albumet var lekket på nett.
Det ser ikke ut til at sinnet har roet seg ennå. Nå har de seks låtene stupt i salg, ifølge Sydney Morning Herald.

Kjefter på sosiale medier

Det har også blitt spekulert i om en av låtene, «Two Steps Behind Me», er et spark mot artistkollega Lady Gaga. I låten handler de første tekstlinjene om at noen har stjålet Madonnas måte å gjøre ting på.

Nå benekter Madonna at det hele er ment mot en kvinnelig artist. Det fikk dronningen av pop til å ty til sosiale medier for å si meningen sin:

– Det er noen som vil stanse kjeften min, men det kan de ikke! Vi lever fortsatt i en verden som diskriminerer kvinner, skrev Madonna på Instagram.

– Det er mennesker som er så hatefulle. De vil skape gnisninger som ikke finnes mellom sterke kvinner. Jeg har aldri ønsket noe vondt mot noen annen kvinnelig artist. Verden er stor nok for oss alle! Jeg vil slåss for rettighetene mine som en artist, menneske og kvinne til mine dager er over. Jeg skal ikke unnskylde mitt upubliserte, uferdige og stjålne arbeid, la hun til.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder