PÅ MOTESHOW:  Selena Gomez på moteuken i New York i september.

PÅ MOTESHOW: Selena Gomez på moteuken i New York i september. Foto: Michael Loccisano , Afp

Selena Gomez snakker ut om hetsen

Har vært gjennom cellegiftbehandling

Selena Gomez (23) har vært i showbiz siden hun var barn, men var helt uforberedt på motbøren hun fikk da hun la på seg noen kilo i sommer. I et Billboard-intervju avslører hun også hvorfor hun har vært borte fra rampelyset.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Selena Gomez snakker i et intervju med magasinet Billboard, som kommer i butikkene 17. oktober, om hvorfor hun ikke har vært å se på en stund.

Flere kjendisnettstder refererer allerede fra intervjuet, blant andre Eonline.

– Jeg har vært diagnostisert med Lupus, og jeg har gjennomgått cellegiftbehandling. Det var derfor jeg hadde en pause. Jeg kunne fått slag, forteller hun i intervjuet.

Lupus er ifølge revmatiker.no en kronisk revmatisk sykdom som gjør immunforsvaret overaktivt.Den unge popstjernen og skuespilleren har også fått erfare sosiale medier på sitt aller verste for noen måneder siden. Bilder hun postet på sin egen Instagram-side, hvor hun poserte i badedrakt og andre sommerhabitter, ble mottatt på en måte hun aldri hadde forutsett.

Skuespilleren sier hun har lengtet lenge etter å få fortalt hva som egentlig holdt henne borte fra rampelyset.

– Jeg hadde så lyst til å si: Dere vet ikke hva dere prater om. Jeg får cellegiftbehandling. Dere er drittsekker. Jeg holdt meg inne til jeg følte meg sikker og komfortabel igjen, sier hun i intervjuet.

Stygge kommentarer haglet fra mennesker som kritiserte 23-åringen for å ha gått opp i vekt. Samtidig var paparazzi-fotografene nådeløse når det gjaldt å knipse sangeren da hun minst ventet det - som på stranden.

LONDON: Selena Gomez på en kjendisgalla 20. september. Foto: Luke Macgregor , Reuters

Gomez svarte på hetsen med å poste enda et badedraktbilde med teksten «Jeg elsker å være fornøyd med meg selv, dere».

– Dette var aller første gang jeg opplevde at noen snakket om kroppen min. Selv om jeg hadde gått opp i vekt, så var det helt greit for meg. Det var det jeg ville vise ved å legge ut det bildet, forklarer hun i et ferskt intervju med bladet Us Weekly ifølge Daily Mail.

Terapi

Men selv om Gomez nekter å la kritikken få henne til å tvile på eget selvbilde, betror hun at hun går i terapi for å lære å takle nettopp denne typen press.

– Jeg husker at jeg landet på flyplassen, og at folk ropte til meg at jeg var tykk, forteller hun.

Sangeren, som ofte jobber med norske Stargate, forsikrer at hun er blitt sterkere nå.

PÅ FILMPREMIERE: Selena Gomez i Mexico i juni. Foto: Christian Palma , AP

– For hvert år blir jeg mer og mer meg selv, og mer bevisst på hvem jeg er. Jeg føler meg selvsikker og fri, og jeg kommer aldri til å gjemme meg på rommet mitt og være deprimert.

Har blitt låter av det

Gomez forklarte til Us Weekly i september at den vonde opplevelsen har ført med seg noe positivt - hun har nemlig fått inspirasjon til å skrive låttekster til sitt kommende album «Revival».

– Jeg kanaliserte alle følelsene inn i musikken min.

Blant låtene med treffende titler er «Survivors», «Kill Em With Kidness» og «Rise».

– Jeg tror dette er noe av det beste jeg har gjort i hele min karriere, og jeg er så spent! uttalte artisten, kjent for hitlåter som «Magic» og «The Heart Want What It Wants».

På plateomslaget poserer hun uten en tråd - for å understreke poenget sitt (mer om albumet på hjemmesiden hennes).

– Det føles herlig å være naken, sier hun i bladintervjuet.

Bieber-eks

Gomez har møtt motbør før. Inntil i fjor hadde hun et flere års av-og-på-forhold til popidolet Justin Bieber (21). Det falt mange jenter tungt for brystet, og Gomez måtte tåle mye sjalusi på nettet.

Det spekuleres i om hennes ferske single «Same Old Love» er om nettopp Bieber.

23-åringen startet å jobbe med musikk som syvåring og ble oppdaget av Disney da hun var 12. Hun har siden spilt i en rekke filmer og TV-serier. Etter lanseringen av det nye albumet, legger hun ut på stor turné.

Les også: Selena møtte den norske «Kjendistegneren»

Les også: Selena gråt på scenen

Om norgesaktuelle Bieber: – Fansen er ikke hylende fjortiser lenger

Flere nyheter på Rampelys

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder