VAR GIFT: Eddie Fisher og Elizabeth taylor på et bilde fra 1959 - samme år som de giftet seg. Foto: AP

Eddie Fisher er død

(VG Nett) Popveteranen Eddie Fisher, som smeltet pikehjertene på 50-tallet før alle ekteskapsskandalene, er død. Han ble 82 år.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over ni år gammel

Eddie Fisher (singer)

Eddie Fisher sovnet inn i sitt hjem i Berkeley onsdag som følge av komplikasjoner etter en hofteoperasjon, opplyser familien til nyhetsbyrået Reuters.

«Han var elsket og vil bli savnet av sine fire barn, Carrie, Todd, Joely og Tricia Leigh, og av sine seks barnebarn. Han var et ekstraordinært talent og et ekte menneske», skriver de pårørende i kunngjøringen.

Blant hans mest berømte hitlåter var «Thinking Of You», «Any Time», «Wish You Were Here» og «Count Your Blessings».

Mange kvinner

Fisher var tenåringsidol på 50-tallet, men skandalene overskygget berømmelsen da han forlot filmstjernekona Debbie Reynolds, som han hadde to barn med, til fordel for Hollywood-skjønnheten Elizabeth Taylor.

Taylors ektemann, produsenten Mike Todd, hadde nylig mistet livet i en flyulykke. Todd hadde vært en god venn av Fisher, og nå startet han et kjærlighetsforhold til Taylor. Det skapte store overskrifter og ble betraktet som en stor kjendisskandale den gangen. Fisher og Taylor giftet seg i 1959, men ble senere skilt da Elizabeth Taylor møtte Richard Burton - som hun giftet seg med.

Eddie Fisher hadde angivelig også romanser med en rekke stjernenavn som Marlene Dietrich, Ann-Margret, Kim Novak og Angie Dickinson. Han giftet seg senere med skuespilleren Connie Stevens, som han fikk to barn med.

Eddie Fisher lettet på sløret i selvbiografien «Been There, Done That», hvor han skrev at «det er ikke musikken folk husker meg mest for. Det er kvinnene».

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få nyheter på Facebook

Flere artikler

  1. Debbie Reynolds’ utrolige liv

  2. Han var Taylors største kjærlighet

  3. - Taylor led de siste dagene

  4. Debbie Reynolds er død

  5. Lohan skal spille Liz Taylor

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder