SINGEL: Taylor Swift styrer unna potensielle flammer. Her på iHeartRadio Music Festival i Las vegas for to uker siden. Foto:Bryan Steffy,Afp

Taylor Swift er lei av dating

Taylor Swift (24) har sin unge alder til tross rukket å ha en rekke celebre kjærester. Men nå har popstjernen satt på bremsene.

Artikkelen er over fem år gammel

Eksterne lenker

Taylor Swift

Den amerikanske popprinsessen sliter med å få forholdene sine til å vare. Alle romansene ser ut til å ta slutt nesten like brått som de oppstår.

Nå styrer hun helst unna, forklarer hun i et nytt intervju med britiske Vogue.

- Stevnemøter, eller det å finne en kjæreste, er det siste jeg tenker på. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det skulle kunne kombineres med hvordan livet mitt er for tiden. Jeg flykter på en måte unna når det oppstår sånne anledninger, sier Swift i novemberutgaven av bladet.

Åpen i låtene

Alle Swift-fans vet at kjærlighetssorg er et hyppig tema i 24-åringens sanger. Hitlåter som «Dear John», «I Knew You Were Trouble» og «We Are Never Ever Getting Back Together» er bevis på bitre erfaringer.

SELVSIKKER: Taylor Swift er trygg på scenen, men slet med å finne seg selv da hun var yngre. Foto:Christopher Polk,Afp

Blant eks-flammene er filmstjernen Taylor Lautner (22), rocker John Mayer (36), filmstjernen Jake Gyllenhaal (33), musiker og skuespiller Eddie Redmayne (32), politikersønnen Conor Kennedy (19) og boybandhelten Harry Styles (20) - i nevnte rekkefølge.

Les også:Disset eksen

Swift tror at mange nok ønsker å bli kjent med henne og gå på date.

- Men de er kanskje ikke innstilt på alt det andre som følger med, sier country-popstjernen og forklarer at det kan være vanskelig for en mann å takle berømmelsen hennes.

- Hvordan kan en fyr spasere ved siden av kjæresten sin på gaten foran 20 andre menn med kameraer - uten å kunne beskytte henne fordi det er dette livet hun har valgt? spør stjernen.

Strevde

I motebladet poserer hun imidlertid frivillig foran kameralinsen - og fotografen er ingen ringere enn velrenommerte Mario Testino. Swift har figurert på utallige forsider siden gjennombruddet for åtte år siden, men det er første gang hun pryder coveret på Vogue.

SYNGER OM KJÆRLIGHET: Taylor Swift bretter ofte ut egne erfaringer. Foto:Isaac Brekken,Afp

Swift utbroderer for øvrig i intervjuet at hun følte seg usikker på eget utseende i ungdommen.

- Jeg gjennomgikk så mange faser, prøvde utallige klesstiler og personligheter, forteller den prisbelønte artisten og legger til at hun slet med å finne sin plass og en vennegjeng der hun følte seg akseptert.

Swift betrodde nylig til bladet Rolling Stone at hun ikke har vært på stevnemøte på halvannet år. Hun er lei av å se sine egne mislykkede romanser bli brettet ut i mediene.

- Jeg ønsker ikke lenger å gi komikere muligheten til å gjøre meg til latter på prisutdelinger. Og jeg er lei av overskrifter som «Pass på, gutt, hun kommer til å skrive en sang om deg». Det undergraver arbeidet mitt, forklarte hun til musikkmagasinet, som også puttet henne på forsiden.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder