KLARE FOR FEST: Etter VG-lista på Rådhusplassen på lørdag ruller sommerturneen videre, og i år er det Stavanger, Bergen og Trondheim som får besøk. Foto:,VG

Slik blir VG-listas sommerturné

Etter at flere titusener har sett stjerner som John Newman, Guy Sebastian og Nico & Vinz underholde på Rådhusplassen, ruller showet videre.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

20. juni gikk startskuddet for årets VG-lista-turné, og både Stavanger, Bergen og Trondheim får besøk i løpet av julis første uker.

For å lede det norske folk gjennom den gode musikkopplevelsen er P3-programleder Christine Dancke og mP3-programleder Abiel Tesfai med på reisen rundt som konferansierer.

Men i tillegg til programledere, må vi også ha noen artister!

Eventsjef i VG, Thomas Christiansen, er svært fornøyd med årets lineup.

– Festen avslutter ikke i Oslo, det er da den begynner! Vi opplever en helt fantastisk stemning med titusenvis av glade publikummere når vi kommer til Stavanger, Bergen og Trondheim. Vi er stolte av å kunne presentere en så god artist line up som vi har i år. For artistene og er byene en helt spesiell og god opplevelse, sier han og fortsetter:

– Nytt av året blir at vi ønsker å formidle den gode stemningen fra byene også til resten av Norge på direkte på TV. VGTVs nye kanal kan man se på vanlig TV, som kan sees av 80% av Norges befolkning.

Nå er artistene klare for de ulike byene. Slik ser listen ut:

STAVANGER
1. juli

Jaa9 & OnklP

Marcus & Martinus

Katastrofe

Staysman og Lazz

Astrid S

Nico D

Izabell

Kristian Kristensen

The Main Level

Eva & The Heartmaker

Omer Bhatti

OMVR

Morgan Sulele

POP OG RAP: Jaa9 & OnklP, Eva & The Heartmaker og Izabell skal lage stemning når VG-lista kommer til Stavanger 1. juli. Foto:,VG

BERGEN

8. juli

Jaa9 & OnklP

Sondre Justad

Madcon

Staysman og Lazz

Astrid S

Nico D

Eva & The Heartmaker

Daniel Kvammen

Gabriel Rios

Bendik feat. Arif

Arif

The Main Level

Morgan Sulele

MYE NORSK: Astrid S, Arif, The Main Level og Staysman& Lazz, samt Katastrofe skal underholde bergenserne når VG-lista tar turen innom Vestlandet 8. juli. Foto:,VG

TRONDHEIM
15. juli

Sondre Justad

Jaa9 & OnklP

Marcus & Martinus

Katastrofe

Astrid S

Kristian Kristensen

Daniel Kvammen

Omer Bhatti

Sandra Lyng

Bendik feat. Arif

Arif

Morgan Sulele

Robin & Bugge

Innertier

GOD BLANDING: Omer Bhatti, Kristian Kristensen, Marcus og Martinus og Daniel Kvammen er blant dem som skal underholde på VG-lista i Trondheim 15. juli. Foto:,VG/VG/Pressebilde/Bylarm

VG-lista er et samarbeid mellom VG og P3, og hvis du vil se hva som skjer bak kulissene kan du følge VGlistatopp20 på Snapchat og Instagram, og Rampelys på Instagram.

VG-lista er et gratis heldagsarrangement, og allerede klokken 12.00 åpner aktivitetsområdet i byen, hvor publikum kan delta i ulike aktiviteter og konkurranser. Klokken 18 er det duket for konsert, og den holder på i to timer.

Startskuddet gikk lørdag 20. juni på Rådhusplassen i Oslo, før turneen reiser videre til Stavanger (1. juli), Bergen (8. juli) og Trondheim (15. juli).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder