STERKE DAMER: Carrie Underwood (t.v.) vant mest, men Rihanna og Beyonce vant også pris under nattens American music Awards i Los Angeles. Foto: Reuters

Idol-Carrie vant mest - igjen

(VG Nett) Carrie Underwood vant flere priser enn Beyonce og Rihanna under nattens American Music Awards.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
ABC TV Shows, Specials & Movies - ABC.com

«Idol»-vinneren fra to år tilbake stakk av med hele tre trofeer under nattens prisgalla i Nokia Theatre i Los Angeles. Carrie Underwood vant for beste country-album, beste kvinnelige country-artist og publikums «T-Mobile text-in Award».

SE BILDER FRA FESTEN

- Dette er litt av en kveld! jublet Carrie som i forrige uke sørget for å kuppe Country Music Awards - og som tidligere i år stakk av med hele to Grammy-statuetter.

«Holy Cow!», utbrøt Carrie da navnet hennes ble ropt opp for andre gang.

- Føler meg sexy

Carrie var iført en hvit minikjole fra designer Georges Chakra.

- Straks jeg fikk den på, følte jeg meg sexy, røpet den vanligvis så beskjedne Carrie til avisen USA Today.

Men Carrie var ikke den eneste «Idol»-stjernen som gjorde det bra. Chris Daughtry og bandet hans vant tre trofeer - for beste poprock-album, for beste samtidsartist og for beste gjennombruddsartist.

- Jeg kan ikke fatte at vi er i samme kategori som Justin Timberlake og Linkin' Park. Det er rått! skrøt en stolt Daughtry.

FULLT FIRSPRANG: Celine Dion med Josh Groban på slep opp den røde løperen. Foto: Reuters

Travel Celine

Stjernene stilte i finstasen og poserte flittig på den røde løperen. En som hadde det litt mer travelt enn de andre, var Celine Dion som på høye hæler løp fram og tilbake foran fotografene - med en tilsynelatende rådvill Josh Groban etter siden av seg.

Rihanna, Alicia Keys, Beyonce Knowles, Fergie, Ashanti og Avril Lavigne var alle på plass - den ene iført mer sexy kreasjon enn den andre. Melanie B fant også veien - uten de andre Spice Girls-venninnene.

BILDER: SE ALLE STJERNENE HER!

Beyonce vant for årets internasjonale artist, mens Rihanna ble kåret til beste kvinnelige R&B-stjerne.

VANT: T-Pain (t.v.) hyllet kompis og prisvinner Akon. Foto: AP

TV-suksessen «High School Musical» stakk av med heder og ære for beste filmmusikk, mens stjernene fra musikalen strålte om kapp bak krystalltrofeet.

Justin Timberlake vant for beste mannlige artist og for beste R&B-album, men pophelten var ikke til stede på festen.

Fergie vant trofeet for beste kvinnelige popstjerne.

Rapperen T.I. vant for beste hip-hop, mens Akon håvet inn prisen for beste mannlige R&B-stjerne. Rascal Flatts vant for beste country-gruppe, mens Tim McGraw ble utnevnt til beste mannlige country-artist.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder