GIFTEKLAR: Robbie Williams skal ifølge britiske tabloider gifte seg i helgen. Foto: Mattis Sandblad

- Robbie Williams gifter seg i helgen

(VG Nett) Britiske medier melder at Robbie Williams nå skal gi sitt ja til kjæresten Ayda Field.

  • Ida Anna Haugen

Ifølge både The Sun og Daily Mail er det duket for bryllup på en øy utenfor kysten av Los Angeles.

Robbie Williams og kjæresten Ayda Field skal ifølge de britiske tabloidene ha invitert sin nærmeste familie til øya, men flere detaljer om bryllupet har ikke lekket ut.

Privat seremoni

Hverken Field eller Williams har selv bekreftet at bryllupet står i helgen.

- De er så forelsket og har forsøkt å holde så mye som mulig hemmelig. Gjestene har bare fått vite litt om det som skal skje, sier en kilde til The Sun.

Se Robbie Williams plasseringer på VG-lista her

Bryllupsryktene rundt paret har svirret i hele år, og angivelig skal en seremoni Valentine's Day ha blitt avlyst fordi opplysninger om seremonien lekket ut. Paret skal være svært bestemte på å holde vielsen hemmelig, og har bare invitert sine aller nærmeste.

Det betyr blant annet at Williams bandkamerater i nylig gjenforente Take That ikke er invitert. Ifølge Daily Mail er alle disse på sine egne private ferier, men det vil bare ta noen uker før hele Take That er samlet igjen. Ifølge The Sun skal Williams og Field på en to uker lang bryllupsreise, før Williams skal promotere Take Thats nyeste singel.

KJÆRESTEN: Ayda Field har ifølge Williams æren for at han har roet seg ned. Foto: Bulls

Temmet Williams

Robbie Williams var i mange år kjent som en stor rundbrenner, men har vært sammen med Ayda Field siden 2007. Han fridde på en radiostasjon før jul i 2009, men forklarte siden at det bare var en spøk. Det faktiske frieriet har skjedd i en privat setting.

De to har nærmest vært uadskillelige siden de ble sammen, og Field har vært med på flere av Williams promoturneer.

- Folk legger merke til at jeg er roligere, og det er hennes fortjeneste. Det er en stor forskjell på den personen jeg var og den jeg er med henne, sa Williams til VG Nett, da vi møtte ham i forbindelse med en Skavlan-opptreden i fjor. Kjæresten var også tilstede under intervjuet.

Les også: Robbie Williams til VG Nett: - Jeg elsker Rybak

Williams avslørte også at han og kjæresten hadde brukt 16. mai 2009 til å se på Melodi Grand Prix. Som kjent var det Norges Alexander Rybak som vant.

- Jeg elsker den mannen. Han er litt av en person, en skikkelig karakter. Vi satt oppe og fulgte med på Melodi Grand Prix-sendingen. Dere må jo være stolte, sa Williams.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder