Cameron og Britney bytter kjærester

(VG Nett) Ikke bare blomstrer kjærligheten mellom Cameron Diaz (30) og Justin Timberlake (22). Nå skal også deres eks-kjærester ha funnet hverandre.

ARTIKKELEN ER OVER 16 ÅR GAMMEL

Partnerbytte

Nå skal Cameron og Britney ha overtatt hverandres eks'er.

Justin og Cameron var først ute med å vise sin kjærlighet til hverandre. Spekulasjonene om en romanse mellom pophelten og den åtte år eldre filmskjønnheten har svirret i et par måneder, og i forrige uke kunne britisk presse omsider vise bilder av de to hånd i hånd.

Hevnaksjon?

Denne uken trykker avisen The Sun bilder av Britney (21) og Jared (32). De to skal ha moret seg på Ben Afflecks (31) bursdagsfest i New York i helgen. Riktignok ankom Britney og Jared i hver sin bil, men de skal ha holdt seg til hverandre under festen, skriver avisen - som nå spekulerer i om Britney handler ut fra hevnlyst.

Venner av Britney påstår nemlig at Britney ble såret da hun så bildene av eks'en og smellvakre Cameron.

- En skulder å gråte på

- Britney er opprørt over å se at Justin og Cameron er så fortrolige. Jared har vært en skulder å gråte på. Britney og Jared har vært venner ganske lenge, men i den siste tiden har de kommet nærmere hverandre. Nå treffes de jevnlig. Begge er klar over den oppmerksomheten de vil få på grunn av deres gamle flammer, sier en ikke navngitt kilde.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder