Urban: - Nicole forandret livet mitt

(VG Nett) Countrysanger Keith Urban (39) er rusfri og takker filmstjernekona Nicole Kidman (39) for støtten i en tøff tid.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
Keith Urban - se videohilsen på hjemmesiden

LYKKELIG GIFT: Nicole Kidman og Keith Urban. Foto: Reuters

I forrige uke ble det kjent at Keith Urban hadde blitt skrevet ut etter tre måneders innleggelse på rehabiliteringsklinikk. Nå snakker han ut.

Den prisbelønte artisten er klar for turné og for å reklamere for plata «Love, Pain And The Whole Crazy Thing», hvor én spesiell låt er inspiret av Nicole.

- «Once In A Lifetime» er inspirert av ekteskapet mitt, sier Keith i en videohilsen til fansen via hjemmesiden sin (VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider).

Keith og Nicole giftet seg sensommeren i fjor.

- Sangen handler om den gode hendelsen som forandrer livet - og som forandret livet mitt. Jeg tror at når man finner sin eneste store kjærlighet, så innser man at det er den man hele tiden har lett etter, sier sangeren.

Våknet opp

Det var ikke én bestemt ting som gjorde at Keith innså at han trengte profesjonell hjelp for å få bukt med rusmisbruket.

- Derimot var det en rekke små ting som sammen førte til at jeg våknet opp og skjønte at jeg var langt fra å kunne kalle meg rehabilitert.

Keith, som også tidligere har slitt med rusavhengighet, mener han har vokst på motgangen.

- Det føles godt å ha vært gjennom alt dette og være der jeg befinner meg akkurat nå. Nå er jeg tibake på veiene og kan gjøre det jeg elsker - nemlig å spille musikken min, sier 39-åringen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder