NYFORELSKET: Kygo og Maren Platou sommeren 2015, omtrent et år etter at de ble kjent med hverandre. Foto: Hallgeir Vågenes/VG

Maren Platou om offentliggjøring av bruddet med Kygo: – Enorm påkjenning

Takker for støtten etter bruddet med Norges største internasjonale popstjerne i nyere tid.

Like før midnatt søndag kveld meldte Maren Platou (26) på sin Insta-story at forholdet mellom henne og Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (28) er over.

Hun skrev først at hun ikke ville kommentere ytterligere, men har nå lagt ut en ny melding.

– Det har vært en enorm påkjenning å måtte blottlegge noe så privat offentlig at lite kan sammenlignes, skriver hun.

– Innboksen min er full av kjærlighet og støtte fra dere og det varmer hjertet mitt, tusen takk!

Bruddet kom uventet på mange: Det er kun to måneder siden paret ga et kort intervju til motebladet Costume, hvor de snakket om likestilling og litt om forholdet.

De siste bildene

En knapp uke tidligere, 11. september, gratulerte Platou kjæresten med dagen på Instagram – den siste posten hun la ut med bilde av de to sammen, med unntak av Costume-coveret.

Det siste bildet Kygo postet av seg selv og Platou sammen, ble lagt ut 1. januar:

VG fanget opp en kjærlig stund mellom de to før det ble kjent og bekreftet at de var et par, på «Kygo Hotel» i juni 2015.

I mars 2016 kunne VG avsløre at Kygo og Platou omfavnet hverandre på en luksusfest i Miami. To uker senere bekreftet paret forholdet.

– Fantastisk partner

De to holdt en relativt lav profil i offentligheten; primært var det hun som postet ett og annet bilde av dem i sosiale medier. Paret holdt seg unna «rød løper»-situasjoner i Norge.

I november 2016 røpte Kygo at han var hjemmekjær og foretrakk tid med sine nærmeste. I april 2017 feiret Kygo kjæresten på Coachella-festivalen i California. Høsten samme år fortalte Platou om jetset-livet med kjæresten, og kort tid etter kalte hun Kygo «en fantastisk partner».

I desember 2018 overrasket paret med klining i en video.

Kygo har i skrivende stund ikke kommentert bruddet offentlig.

VG har forsøkt å kontakte Kygos comanager Jan M. Bjordal for kommentar, uten å ha fått respons.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder