Røper navnet til P3-Siljes kjæreste

Silje Nordnes er i et forhold med artisten Fay Wildhagen.

Artikkelen er over ett år gammel

Det er på kveldens «Lindmo» at nyheten sprekker.

I studio har Anne Lindmo besøk av P3 Morgen-trioen Silje Nordnes, Markus Neby og Ronny Brede Aase.

Det er Neby som sprekker bobla når han snakker om hvor nært de tre har kommet hverandre etter å ha jobbet tett sammen så lenge, og at det selvfølgelig er ting de aldri har snakket om på radio.

– Vi har aldri sagt på radioen at Silje er sammen med artist og låtskriver Fay Wildhagen, sier Neby, mens Silje Nordnes ser relativt himmelfallen ut over utbruddet.

– Næmmen så utrolig koselig da, utbryter Anne Lindmo da det første sjokket har lagt seg.

KJÆRESTEN: Fay Wildhagen. Foto: Gitte Johannessen / NTB

Tidligere i vår ble det klart på P3 Morgen at Silje Nordnes hadde funnet kjærligheten igjen, men selv om hennes sidekicks har spøkt mye med dette, har Fay Wildhagens navn aldri blitt nevnt før i dag.

Du kan høre opptak av dagens morgensending her!

P3morgen - NRK Radio

Silje Nordnes har de siste årene vært en av NRK P3s største profiler og skapte blant annet oppsikt da hun under direktesending tok til tårene mens hun snakket opprørt om massakren på en nattklubb i Orlando i 2016.

Fay Wildhagen er en av landets mest fremadstormende artister og har to Spellemann-nominasjoner, deriblant som årets produsent, i ryggen når de gjeve prisene blir delt ut neste helg.

I fredagens P3 Morgen-sending tullet trioen videre med forholdet til Silje Nordnes og anbefalte alle å se på kveldens «Lindmo» (som tas opp på torsdager). Nordnes selv lot til å ta Markus Nebys løsmunnethet med godt humør.

– Det er jo bare gode nyheter, sa Nordnes på direkten og bekreftet at hun var «kjempelykkelig».

– Jeg har det som plommen i egget, men jeg ble målløs på «Lindmo», og jeg blir litt målløs nå, sa Nordnes og gjorde det deretter klart;

– Men jeg kommer ikke til å si så mye mer enn det.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder