JOBBER MED WILL SMITHS DATTER: RayKay, alias Reinert Olsen fra Haugesund får stadig nye oppdrag i Los Angeles. Foto: Privat/AP

Ray Kay jobber med Will Smiths datter

....Og Will og Jada elsker Norge

LOS ANGELES/OSLO(VG Nett) Harald Zwart har bidratt til å gjøre Jaden til en filmstjerne. Nå skal videoregissøren fra Haugesund gjøre sitt for at lillesøsteren blir popstjerne.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Ray Kay, alias Reinert K. Olsen fra Haugesund, har tidligere jobbet med superstjerner som P.Diddy, Lady Gaga og Beyoncé.

Nå skal han jobbe med en jente som har større muligheter enn de fleste for å lykkes. Willow Smith, datteren til Will Smith, gjør som broren Jaden og prøver seg i underholdningsbransjen i ung alder. Jaden som filmskuespiller, Willow som popartist.

Les også: Norsk video tidenes mest sette på YouTube

- Veldig gira

Ray Kay er svært fornøyd med å få jobbe med den unge jenta. Han skal regissere videoen til singelen «Whip my new hair».

- Jeg er veldig gira på dette prosjektet. Willow er bare ni år gammel, og har utrolig mye talent. Hun har vokst opp med de to mest inspirerende menneskene jeg har møtt som foreldre, så hun har selvfølgelig en knallbra og positiv innstilling. Jeg har aldri jobbet med en artist som henne før, så dette skal bli en ny og annerledes erfaring for meg. Jeg gleder meg, forteller en opprømt Ray Kay til VG Nett.

Les også: Ray Kay vant prestisjepris for Bieber-videoNorgesvenner

Ray Kay har allerede truffet Willows superstjerneforeldre, Will Smith og Jada Pinkett Smith, og har bare lovord å si. Da haugesunderen fortalte hvor han kom fra lyste paret opp, forteller han.

FAMILIE MED SUKSESS: «The Smiths», Jada Pinkett Smith, Willow Smith, Will Smith og Jaden Smith. Foto: AFP

- Det første jeg sa til Will og Jada, var at jeg er fra Norge. Da gikk stemningen i taket med en gang. De elsker Norge. Spesielt Jada fortalte meg mye fint fra deres opphold i Norge. Regner med at Harald Zwart har mye av æren for det, så takk skal du ha, Harald!

Haugesunderen har flere jern i ilden for tiden. Forrige uke spilte han inn video med britiske James Blunt i solfylte California.

- Det er en nydelig og episk California piece som handler om surfekulturen. Videoen blir sluppet om noen uker. James var super å jobbe med, han hadde mye historier og leverte knallbra på kamera.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS-FORSIDEN!BLI TILHENGER AV RAMPELYS PÅ FACEBOOK!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder