FOR DRØY: Jennifer Lopez' opptreden i Rabat i Marokko i slutten av mai ble for mye for noen. Foto:Fadel Senna,Afp

J. Lo ble for heit for Marokko

Marokkos statsminister krever etterforskning etter «skammelig» J. Lo-konsert.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

Jennifer Lopez holdt en konsert i Marokko 29. mai, og konserten ble sendt på TV. Kvelden var ifølge TMZ en typisk J. LO-konsert med sexy dansing, små antrekk og det ble lagt vekt på en av artistens tilganger som hun gjerne synger om: baken.

Nå kan det se ut til at 45-åringen ristet litt for mye på rumpa. Marokkos statsminister, Abdelilah Benkirane, mener at en slik opptreden ikke har noe på marokkansk TV å gjøre, og han kaller opptredenen «uanstendig», «provoserende» og «skammelig», melder BBC.

Har du lest? Jennifer Lopez: – Jeg «horer» ikke rundt

Nå har også en ikke navngitt gruppe saksøkt Lopez og arrangøren. De mener at Lopez «forstyrret den offentlige orden og ødela kvinners ære og respekt.»

En eventuell straff vil kunne ligge på mellom en måned og to år.

Ferdig som dommer

Lopez har vært i musikkbransjen siden 1999, og til tross for at hennes siste album «A.K. A» fikk dårlige kritikker internasjonalt har hun holdt seg aktiv som dommer for American Idol sammen med Harry Connick Jr og Keith Urban.

Tidligere denne uken ble det klart at American Idol legges ned etter hele fjorten sesonger på lufta. Det er imidlertid den samme programledergjengen som blir med i den femtende og siste sesongen av programmet, som skal fungere som en hyllest til tidligere deltagere og går av stabelen januar neste år.

Sjekk hvilken norsk DJ som jobber tett med J. Lo

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder