WEST PÅ FEST: John Legend uttrykker bekymring for vennen Kanye West. Dette bildet er fra Grammy-utdelingen i fjor. Fra venstre Kanye West og kona Kim Kardashian West, Beyoncé, John Legend og hans kone, Chrissy Teigen. Foto: Larry Busacca AFP

Bekymret for Kanye West

John Legend er én av mange som nå uttrykker bekymring for Kanye Wests helsetilstand.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

West og Legend har vært nære venner i mange år. Til CBS-programmet This Morning sier nå John Legend at han og kona Chrissy Teigen var sammen med Kanye West og hans kone, Kim Kardashian, rett før rapperen ble innlagt på sykehuset, melder Entertainment Tonight.

Og Legend likte ikke det han så.

Les også: Ekteparet West åpner opp om forholdet i nytt intervju

– Jeg ble bekymret over det jeg så. Forhåpentlig får han nå litt hvile og tid til å finne ut av ting, sa Legend.

Kanye West var den som i sin tid ga John Legend en platekontrakt, og Legend har ved flere anledninger takket West for sjansen han fikk.

– Jeg hadde ikke vært her jeg er i dag, uten han, uttalte John Legend nylig, også det til Entertainment Tonight.

Samtidig har det vanligvis troverdige kjendisnettstedet TMZ rykket ut med nyheten om at Kanye West sliter med paranoia og depresjon, og at dette er den egentlige grunnen til sykehusinnleggelsen.

Ifølge TMZ skal planen være å slippe West ut av sykehuset på mandag.

Kanye West ble innlagt tidligere denne uka. Den offisielle årsaken var dehydrering og utmattelse etter er lengre turneperiode, men flere amerikanske medier har allerede spekulert i om innleggelsen skyldes rapperens mentale helse.

Kanye West skal ha slitt med ettervirkninger av sjokket da kona Kim Kardashian ble brutalt ranet i Paris i begynnelsen av oktober.

Les: Kim droppet fest for å være sammen med ektemannen

I forkant av innleggelsen hadde Kanye West hatt en turbulent uke, selv til han å være. I San Jose for knappe tre uker siden fortalte han fra scenekanten at han støttet USAs nye president, Donald Trump, og på den etterfølgende konserten i Sacramento holdt han en lengre tale der både Hillary Clinton, Jay-Z og Beyoncé fikk det glatte lag.

Deretter stormet han av scenen, etter kun en halvtime.

Den påfølgende konserten i Los Angeles avlyste han kun to timer før den skulle starte, og rett etterpå avlyste han like gjerne alle resterende datoer på sin «Saint Pablo»-turné.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder