BYR PÅ SEG SELV: Saul «Slash» Hudson er uredd når det kommer til å dele detaljer om sitt eget sexliv. Her er han på scenen i forbindelse med en Ozzy Osbourne-konsert i Bergen i 2012. Foto:Hallgeir Vågenes,VG

Ville ha sex med kjæresten i fred: Slash dopet ned «svigermoren»

Den tidligere Guns 'N' Roses-gitaristen innrømmer å ha gitt moren til sin tidligere kjæreste tunge sovemedisiner for å ha sex på sofaen.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Slash (49) har levd en langt rock 'n' roll-liv som blant annet gitarist i det legendariske bandet Guns 'N' Roses.

Den langhårede krølltoppen, som dominerte hit-listene på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet, viser lite sjenanse når han deler pikante detaljer om sitt eget sexliv. For når kjendisnettstedet TMZ spør ham hvor det merkeligste stedet han har hatt sex er, svarer den 49 år gamle rockeren kjekt:

- Det må bli i stuen til kjæresten min med moren hennes sovende på sofaen.

Saul Hudson, som er Slashs egentlige navn, forteller at han var i begynnelsen av tenårene da det skjedde. For å toppe historien legger Velvet Revolver-gitaristen til:

- Vi dopet henne.

Til kjendisnettstedet forteller Slash at han benyttet seg av et legemiddel som brukes ved alvorlige tilfeller av søvnløshet. Han sier også at han mener det er helt naturlig for par å ha sex på utradisjonelle steder.

Dette er langt fra første gangen den britiskfødte musikeren byr på seg selv og usensurerte historier. I 2012 fortalte han den australske radiostasjonen TripleM om møtet med selveste David Bowie som åtteåring. Og det var ikke bak scenen unge «Slash» traff på den britiske rockelegenden:

Moren hans, den avdøde klesdesigneren Ola Hudson, jobbet med Bowie på midten av 1970-tallet, og hadde et profesjonelt forhold som siden ledet til mer, skal vi tro Slash.

- Han kom alltid innom, de var alltid sammen. Jeg fersket dem nakne en gang. De hadde en del på gang, men jeg fikk ikke med meg så mye. Når jeg ser tilbake på det, vet jeg akkurat hva som foregikk, sa Slash til radiostasjonen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder