LILLE SPEIL PÅ VEGGEN DER: Er det en popstjerne her? Bloggstjernen Sophie Elise Isachsen gjør i alle fall et forsøk på å utvide CV'en. Foto: ESPEN RASMUSSEN

Låtanmeldelse: Sophie Elise - «Lionheart»

Brukbart til bloggpop å være.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL
VG:s terninger viser 3 prikker

19 år gamle - og mye omtalte - Sophie Elise Isachsen fra Harstad røper at det mange unge, populære bloggere egentlig vil, er å være popstjerner.

Og mens vi stadig venter på singel nummer to fra Voe, som debuterte for fire år siden, har vi alltids denne.

I skrivende stund har Sophie Elise allerede fått hundrevis av tilbakemeldinger på sin ferske førstesingel, av typen «Herreguuuud så sykt bra!!» - på bloggen hun driver med stor suksess. (Symptomatisk nok må man scrolle forbi en eviglang shampo- og solkremtest før man når frem.)

FESTIVALGJENGER: Sophie Elise på Hovefestivalen i fjor. Hun er foreløpig ikke booket dit som artist. Foto: LISE SKOGSTAD

Ingen skal hevde at Sophie Elise ikke er gjennomført; hun står fjellstøtt i trash-segmentet, «Lionheart» er endog laget i samarbeid med en tidligere «Paradise Hotel»-deltager.

Men låten er ikke ille. Hun synger søtt og sympatisk, over en tidstypisk dansepoplåt med rockefres i lydbildet og et refreng som ville hevdet seg i ... tja, i alle fall i Grand Prix. Den svulstige pianointroen og vind-i-håret-estetikken kunne tatt henne et godt stykke i den konkurransen.

Harryfaktoren er høy her. Men den virker ærlig, og heller dét enn misforståtte forsøk på å være «classy».

Visst er det kleine øyeblikk i teksten. Visst er «Lionheart» hylende uviktig. Men den er ikke kalkunen man kunne mistenke den for å være.

THOMAS TALSETH

TV-STJERNE: Sophie Elise Isachsen fikk betydelig eksponering via TV-serien «Bloggerne». Fra venstre: Marna Haugen, Sophie Elise Isachsen, Emilie Voe Nereng og Suzanne Aabel. Foto: TV2

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder